Ünlü Sunucu Ece Erken Öldürülen Eşi Hakkında İddialar Ortaya Atan Seyhan Soylu'yu Mahkemeye Verdi!

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından Seyhan Soylu'nun elimde ses kayıtları var gibi iddialarından rahatsız olarak ünlü sunucundan şikayetçi oldu

06.02.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-10:57)

Geçtiğimiz hafta silahlı saldırı sonucu vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geride gözü yaşlı ailesini bırakırken ünlü avukat ve özel hayatıyla ilgili hala çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Henüz acısı taze olan ünlü sunucu Ece Erken'in yaşadığı zor günler hiçe sayılarak televizyondaki magazin programları hala daha yaşanılan olaylar hakkında yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Bu kez de Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber isimli magazin programının sunucu Seyhan Soylu, vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında çeşitli iddialar öne sürdü. Ünlü sunucu yaşanan bu olayın kişisel bir mesele olmadığını, örgütle ilgili bir konu olduğunu söyleyerek bombayı patlattı. Saldırıyla bağlantısı olan kişiler arasında gösterilen Fatih Sipahi hakkında da açıklamalarda bulunan Soylu; ''Fatih Sipahi'yi tanırım. Bir güzellik merkezi sahibi olan bir kadının sevgilisiydi. Hanımefendinin yerini kurşunlamıştı. Ama mafya değil iş adamı. Bu kurşunlanma olayını da kadına olan aşkından yapmıştı. Ece ile olayı da şu; Şafak'ın cinayetiyle ilgili aranılan son bir isim kaldı, o katil de Fatih Sipahi'nin evinde saklanıyor. Ece bunu tespit ediyor. İhbar ediyor, Fatih Sipahi avukatıyla birlikte ifade veriyor. Ece, Fatih Sipahi ile ilgili suçlamalarına devam ediyor; 'Benim eski eşimin kız kardeşiyle işbirliği yapıp beni öldürtmek için adam tuttu' diyor" şeklinde açıklamalar yaptı.

SOYLU: SES KAYITLARI VAR 

Saldırı sonrası ortaya atılan iddialara her gün bir yenisi daha eklenirken ünlü sunucu Seyhan Soylu, Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken'le evlenmeden önce kendisiyle konuştuğunu dile getirdi. Soylu; ''Şafak daha Ece ile evlenmemişti. Benan hanımla da boşanmamışlardı henüz. Şafak'ın sahte bir evrak göstererek Ece'yi kandırma süreci vardı boşanma davası ile ilgili. Herkes hatırlar. Bana dedi ki; 'İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece'nin ısrarı olmamış olsa. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor Seyhan bana akıl ver lütfen' dedi. Kara bulutların dolaşacağını ve iki yakamın da bir araya gelmeyeceğini de söyledi. Kanıtlarıyla ses kayıtlarıyla bunu dinleteceğim size ve şafak bana dedi ki o dönem de bazı şeyleri kardeşimin üzerine yaptığım için kıyamet koptu dedi. Ateşe düştüm ben dedi" şeklinde açıklamalara canlı yayında yer verdi. 

ece erken mahmut yazıcıoğlu

SOLUĞU MAHKEMEDE ALDI

Seyhan Soylu'nun sunucusu olduğu Al Sana Haber isimli magazin programında açıkladığı bu sözlerden sonra ünlü sunucu Ece Erken'in Soylu ve Nihat Doğan hakkında suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi. Erken'in; ''Acım büyük. Hakkımda 'Öldürüleceğini biliyordu, servete konmak için yaptı' deniliyor. Bana hakaret ediyorlar'' dediği ortaya çıktı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal