Survivor'da Dokunulmazlık Mücadelesi Sırasında Bir Anda Yere Yığılan Birsen Yürekleri Ağza Getirdi!

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor'da, önceki gün korku dolu anlar meydana geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-09:37)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor All Star, her yıl olduğu gibi bu yıl da tam gaz devam ediyor. Birbirinden yetenekli ve dayanıklı isimlerin kadroya seçildiği All Star konseptinde, geçtiğimiz yıllarda dayanıklılığını ispat etmiş yarışmacılardan yeni bir kadro oluşturuldu. Bu sene geçtiğimiz senelerden hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha zor geçeceğini duyuran yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, bu sözlerini her defasında yineleyerek söylediklerinin doğru olduğunu da ispatladı. Yarışmacıların fiziksel ve mental olarak zorlandığı Survivor All Star'da, yarış parkurlarının zorluğu da ekran başından dahi görülmeye başladı. Ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya sürdürdüğü rekabet tam gaz devam ederken, önceki gün yine takımlar arasında dokunulmazlık mücadelesi vardı. Nefes kesen mücadelelerin biri daha yaşanırken, yarışmacılardan Birsen'den kötü haber geldi. 

DOKTOR HEMEN YANINA KOŞTU

Kıyasıya rekabetin had safhada olduğu Survivor All Star'da, yarışmacılar adaya gittiği ilk günlerden itibaren mücadele etmeye devam ediyor. Yavaş yavaş hem mental hem de fiziksel olarak zorlanmaya başlayan yarışmacılardan Birsen, önceki gün parkurda zor anlar yaşadı. Dokunulmazlık yarışında parkurda bir anda yere yığılan Birsen yürekleri ağza getirdi. Nagihan'ın bir anda Birsen bayıldı diye bağırmasın üzerine, Birsen'in yakım arkadaşları koşarak yarışmacının yanına gitti. Parkura çıkmadan önce de titrediği görülen yarışmacının yanına takım arkadaşları koşarken doktor da soluğu Birsen'in yanında aldı. Doktorun ''Birsen duyuyor musun?'' diye sormasının ardından ünlü yarışmacı tepki verdikten sonra herkes derin bir nefes aldı. Zorlu ada şartlarından etkilenen ve güçsüz düşen yarışmacı Birsen, ada konseyinde iyi olduğunu belirtti. 

birsen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal