Survivor All Star'ın İddialı Yarışmacısı Nagihan Karadere Gönüllüler Takımından Berna Keklikler'e Saldırdı!

Ekranların sevilen yarışma programlarından Survivor’a, yarışmacıların olay yaratan kavgası damgasını vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-11:33)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların bir arada olduğu All Star kadrosunda yeni sezonla birlikte yayınlanmaya başlayan ilk günden bu yana tansiyon bir an olsun düşmüyor. Şampiyonluk ve büyük ödül için kıyasıya rekabetin sürdüğü Survivor’da bu kez de ünlüler takımındaki Nagihan Karadere ile gönüllüler takımından Berna Keklikler arasında yaşanan gerilim damgasını vurdu. Yeni yayınlanacak olan bölümde ekranlara verilen detayda, Nagihan’ın Berna’nın üzerine yürüdüğü ve bir zarar vermemesi için takım arkadaşlarından birinin tuttuğu görülüyor. 

YARIŞMACILARIN KAVGASI DAMGA VURDU

Bu sene TV8 ekranlarına damgasını vuran Survivor All Star’da yeni yayınlanacak bölümde oynanan oyunda, adeta tüm yarışmacılar büyük bir mücadele gösteriyor. Birbirinden hırslı ve kendi alanlarında yetenekli olan yarışmacıların adeta göz dolduran performanslarının izleneceği yeni bölümde üst üste skandallar yaşanmaya da devam ediyor. Gelmiş geçmiş en zor sezonlarının birinin yaşandığı Survivor’da yarışmacılardan Birsen’in parkura yarışırken fenalaştığı görülüyor. Olduğu yere yığılan Birsen’in yanına ise takım arkadaşları koşuyor. Bu olayın ardından ise geçen yıl aralarında aşk olduğu iddia edilen Nisa ile Sercan’ın arasında yaşanan atışma damgasını vuruyor. Asıl bomba olay ise Nagihan’la Berna’nın arasında yaşanan büyük gerilim arasında kopuyor. Yarışmacılardan Nagihan’ın gönüllüler takımındaki Berna’nın üzerine doğru yürümesi ve ‘’Seni yolarım’’ şeklindeki çıkışı da, yeni yayınlanacak bölüme ve ada konseyinin en çarpıcı olayları arasında yer alıyor. 

survivor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal