Survivor Şampiyonu Turabi Çamkıran’ın Amerika’daki Çılgın Paylaşımlarına Bir Yenisi Daha Eklendi!

Survivor’da yarıştığı süre boyunca hem performansıyla hem de ada yaşantısıyla ekranlara damgasını vuran Turabi Çamkıran’ın paylaşımları sosyal medyaya damgasını vuruyor.

01.02.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:48) Survivor Şampiyonu Turabi Çamkıran’ın Amerika’daki Çılgın Paylaşımlarına Bir Yenisi Daha Eklendi!

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, her yıl oynana oyunlarıyla ve adadaki yaşantılarla en çok izlenen yarışma formatları arasında yer alıyor. TV8 ekranlarında yıllardır yayınlanan ve her yıl programa katılan yetenekli yarışmacıların damgasını vurduğu yarışmada Turabi Çamkıran da hem oyunlarda gösterdiği performansıyla hem de adadaki yaşantılarıyla Survivor’da unutulmaz isimler arasında yerini almıştı. Yarışmaya iki kere katılan ve ikisinde de şampiyon olan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, yarışmadan kazandığı ödüller sonrasında Amerika’ya gitti. Birkaç yıl önce yine Amerika’da yayınlanan bir yarışma programına katılan başarılı yarışmacı, oradaki zorlu mücadeleyi de kazarak yine şampiyon oldu. Türkiye’de ve Amerika’da yapılan yarışmalara her defasında damgasını vurmayı başaran ve hem mental hem de fiziksel gücüyle herkesin ağzını açık bırakan Turabi, şu sıralar Amerika’dan paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

TURABİ: BURADA KADIN ASMACA OYNUYORLAR 

Survivor’ın şampiyonu Turabi Çamkıran, birkaç yıldır Amerika’da yaşıyor. Yarışmaları kazandıktan sonra birçok başarılı programda daha boy gösteren yarışmacı, elde ettiği kazançları Amerika’da harcamaya devam ediyor. Orada kendisine yeni bir yaşam kuran ve oradaki yaşamının her anını da sosyal medya hesaplarından paylaşan Turabi, Instagram hesabından sık sık kadınlarla paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Sürekli partilere giden ve eğlenen Turabi’nin paylaştığı videolar da takipçileri arasında oldukça konuşuluyor. İç çamaşırlı kadınlarla verdiği pozların yanı sıra birçok anını daha paylaşan Turabi; ‘’Biz adam asmaca oynardık. Burada kadın asmaca oynuyorlar’’ yorumunda bulundu. ekranlarda tanınır hale gelen ve kazandığı ödüller sonrasında üne kavuşan Turabi’nin hayranları da; ‘’Bu nasıl ortam’’, ‘’Yaşıyorsun bu hayatı kral’’ gibi yorumlarda bulunarak ünlü isme özendiklerini belirttiler. 

survivor turabi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal