Survivor Nisa Bölükbaşı’nın Eski Sevgilisi Barış Murat Yağcı’yı Yerden Yere Vurduğu Sözleri Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, eski sevgilisi Barış Murat Yağcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-09:23)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hepsinin bir arada olduğu Survivor All Star kadrosu da, geçtiğimiz yıllara nazaran bu yılın daha çetin mücadelelerle geçmesine neden oluyor. Yarışmaların zorluğu ve ada koşullarının yanı sıra, yarışmacıların aralarında geçen diyalogları da bu seneye damgasını vuran en büyük etmenlerden birini oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl yarışmaya katılan ve sonrasında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı’nın bir yıl süren dolu dizgin aşkı yaşanılan anlaşılmazlıklar nedeniyle noktalanmıştı. Yaşadıkları bu ayrılığın ardından yarışmada tekrar bir araya gelmek durumunda kalan ikiliden Nisa, geçtiğimiz yıl noktaladığı ilişkisi hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

BÖLÜKBAŞI: NELER ÇEKTİĞİMİ KİMSE BİLEMEZ 

Bu yıl yarışmaların zorluğu kadar yaşanılan aşklarla da gündeme gelen Survivor’da, geçtiğimiz yıl ilişkilerini noktalayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı yeniden magazin gündemine damgasını vurdu. Bu yılki yarışmada, yarışmacılardan Ogeday Girişken ile ismi anılan Bölükbaşı, yarışmada verdiği röportajda eski aşkı Barış hakkında konuştu. Kameraların önünde gözyaşları içinde verdiği röportajda Nisa; ‘’Benim 1 senedir bu konuyla ilgili neler çektiğimi kimse bilemez. Hayatımın en kötü 1 senesini geçirdim onun yüzünden. Çünkü telefonlarımı falan da karıştırıyordu, şifremi değiştirip yine karıştırıyordu. Annemle konuşmalarım Çekçe, onları bile tercüme ettirip bakıyordu ne diyorum diye’’ ifadelerini kullanarak yaşadığı zor anları anlattı. 

nisa bölükbaşı barış murat yağcı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal