Survivor All Star’ın İddialı Yarışmacılarından Eski Futbolcu Sercan Yıldırım Yarışmayı mı Bıraktı?

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da Sercan Yıldırım’ın hayranlarının kafasını karıştıran bir gelişme yaşandı. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.01.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-14:15)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranların en çok merak edilen ve izlenen yarışmalarından biri olma yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz yıllarda yarışmada hem oyundaki performanslarıyla hem de adadaki dayanıklılıklarıyla ön plana çıkan yarışmacılar, bu yıl All Star kadrosunda tekrar yerini aldı. İçlerinde şampiyonlarında olduğu kadroda, adaya gider gitmez mücadeleye başlayan yarışmacılar kıyasıya rekabet içindeyken, eski futbolcu Sercan Yıldırım’dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz yıl yarışmaya katılan ve iyi bir performans sergiyleyen Sercan’ın bu yılki gösterdiği mücadelede zorlandığı ortaya çıktı. Survivor Panorama’nın yorumcusu Gökhan Özdemir, Yıldırım hakkında hayranlarını üzecek bombayı patlattı. 

YILDIRIM’IN O SÖZLERİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Her yıl yayınlandığı yeni kadrosu ve oyun parkurlarıyla televizyon ekranlarına damgasını vuran Survivor yarışması, yeni sezondaki yarışmacılarla fırtına gibi esiyor. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışmada birbirinden hırslı ve yetenekli yarışmacılar yer alıyor. O yarışmacılardan yalnızca biri olan Sercan Yıldırım ise geçtiğimiz yıl gösterdiği performansla All Star kadrosuna dahil olmuştu. Beklentinin yüksek olduğu yarışmacı bu yıl beklenen performansı sergileyemedi. Yarışmada fiziksel ve psikolojik olarak zorlandığı düşünülen Yıldırım hakkında, Survivor Panorama’nın yorumcusu Gökhan Özdemir’den herkesi şaşırtan açıklama geldi. Buna göre Yıldırım yarışmanın ilk günlerinde adadan dönmek istedi. Zor günleri devam eden fakat toparlamaya çalışan Yıldırım’ın yarışmayı veda edip etmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. 

sercan yıldırım

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal