Survivor All Star’ın Yarışmacıları Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı’nın Aşkını Evrim Keklik İfşaladı!

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da tansiyon bir an olsun düşmezken, aşk dedikoduları ortalığı kırdı geçirdi. İşte habere ilişkin o detaylar…

27.01.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-17:38)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sene bomba gibi kadrosuyla All Star olarak ekranlara geliyor. Birbirinden hırslı yarışmacıların bir arada olduğu Survivor’da rekabet bir an olsun düşmezken, aşk dedikoduları da hızla yayılmaya başladı. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören ve kıyasıya verilen mücadelenin en net hissedildiği Survivor yarışmasında, magazin gündemine bomba gibi bir düşen gelişme yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan dünkü bölümde Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken hakkında yeri yerinden oynatacak bir ifşa yapıldı. 

KEKLİK: OGEDAY VARKEN ÖYLE BİR ŞEY YAPMAM

Dün oynanan su parkuru oyununda, rakibiyle girdiği mücadeleyi kazanan Barış Murat Yağcı kazandığı oyun sonrasında sevinç gösterisinde bulundu. Yağcı’nın gösterdiği tepkileri abartılı bulan Evrim Keklik ise ‘’Ne çirkin’’ yorumunda bulunduktan sonra ‘’Bunun hayranlarına, sevenlerine ve sevgililerine anlam veremiyorum’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. Geçtiğimiz yıl Survivor bittikten sonra aşklarını ilan eden ve ilişkileri bir anda evliliğe kadar giden yarışmacılardan Yağcı ile Nisa Bölükbaşıbir anda ayrılmış ve yine yarışmada karşı karşıya gelmişti. Evrim Keklik’in Yağcı’nın eski sevgililerine yönelik yaptığı göndermeden sonra Bölükbaşı; ‘’Bana da laf atmasaydın olmazdı’’ dedi. Nisa’nın bu sözlerinden sonra ise Keklik; ‘’Ogeday varken öyle bir şey yapmam’’ diyerek aşk dedikodularını ifşalamış oldu. Sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düşen bu söylemlerden sonra, Girişken ile Bölükbaşı’nın ilerleyen zamanlarda nasıl bir hal alacağı merak konusu oldu. 

survivor ogeday nisa

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal