Saatlerdir Haber Alınamayan Ece Erken’in Annesine Olan Feryadı Ortaya Çıktı: Nasıl Yaşayacağımı Bilmiyorum

Ünlü sunucu Ece Erken’in silahlı saldırı sonrası vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’;ndan sonra haber alınmayan sunucunun ilk sözleri ortaya çıktı.

27.01.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-17:07)

Geçtiğimiz yıl hayatlarını birleştiren Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece silahlı saldırıya uğradı. Birçok kez üzerine ateş açılan Mahmutyazıcıoğlu ve şoförüne ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan Ece Erken’in eşinin, kan kaybından yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olayın detaylarına dair incelemeler sürerken, eşini kaybeden ünlü oyuncu ve sunucudan hayranlarını bilgilendirecek henüz bir haber gelmedi. Aldığı haber sonrası sarsıldığı bilinen ünlü sunucunun yakın arkadaşları Bircan Bali ve Seren Serengil, saatlerdir Erken’e ulaşamadıklarını dile getirdi. Arkadaşlarına ulaşamadıklarını söyledikten sonra ünlü sunucunun annesini aradıklarını belirten Bali ve Serengil, duydukları cümleler sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı. 

ERKEN: NASIL YAŞAYACAĞIM ANNE BİLMİYORUM

Ekranların sevilen oyuncusu ve sunucusu Ece Erken, dün gece hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat haberinden sonra ortadan kayboldu. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, yaşanan bu acı olay sonrası düşüncelerini dile getirirken arkadaşları Erken’e ulaşamadıklarını dile getirdi. Bunun üzerine ünlü sunucunun annesini arayan sunuculardan Bircan Bali; ‘’Ece'nin annesiyle konuştum. Ece, 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de 'Biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle' demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii’’ diyerek olaya dair detayları açıkladı. Ünlü sunucu olaya dair hala sessizliğini korurken, sağlık durumunun nasıl olduğu oldukça merak ediliyor.

ece erken

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal