Anne Özlemiyle Yanıp Tutuşan Pınar Altuğ’dan Hayranlarını Duygulandıran Fotoğraf Geldi

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Pınar Altuğ, annesiyle olan fotoğrafını duygu dolu mesajla sosyal medyadan paylaştı.

27.01.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-16:51)

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı meltem karakteriyle herkesin hayatına giren başarılı oyuncu Pınar Altuğ, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. Kendisi gibi bir dönem oyunculuk yapan Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren güzel oyuncu Altuğ, bu evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Mutlu evliliğini ve yaşantısını sosyal medyadan paylaşmaktan bir an olsun çekinmeyen başarılı oyuncu Altuğ, kendisinin ünlü olmasında büyük bir emeğe sahip olan annesiyle olan karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Annesiyle çekilmiş eski fotoğrafının altına; ‘’Çok özlüyorum’’ yazan Pınar Altuğ’un anne özlemi takipçilerinin de yüreğini dağladı. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZI ANNESİNE BENZETİLDİ

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan, dizilerin haricinde reklamların da aranan yüzü olan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından takipçilerini duygulandıran bir paylaşım yaptı. yıllar önce henüz çocukken annesiyle birlikte çekilmiş oldukları fotoğrafı kişisel hesabından yayınlayan oyuncu, altına ‘’Çok özlüyorum’’ notunu düştü. Güzel oyuncunun annesine duyduğu özlem takipçilerinin dikkatini çekerken, aynı zamanda yaptıkları bir başka yorum ise magazin gündemine düştü. Ünlü oyuncunun sıkı takipçileri Pınar Altuğ’un annesiyle olan çekilmiş fotoğrafında annesini kızı Su’ya benzetti. Bunun üzerine güzel oyuncuya; ‘’Kızınız annenize ne kadar benziyor’’ ve ‘’Pınar Hanım, kızınız Su tıpkı anneniz’’ gibi yorumlar yapıldı. Altuğ annesini 1999 yılında kanserle mücadele ettiği sırada kaybetmişti. Babasını da trafik kazasında kaybeden güzel oyuncu, yaşadığı kayıplardan sonra zor zamanlar geçirmişti. 

pınar altuğ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal