Yaprak Dökümü’nün Ferhunde’si Deniz Çakır Yıllar Sonra İtiraf Etti: Kadın Olarak Yaşamadığım Duyguları Yaşattı!

Bir dönem televizyona damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Çakır’dan oynadığı rolle ilgili açıklamalar geldi. İşte Çakır’ın anlattıklarına dair o detaylar…

27.01.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-15:34)

Yer aldığı Avrupa Yakası, Yaprak Dökümü, İffet, Muhteşem Yüzyıl, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerle Türk televizyon dizilerine damgasını vuran ünlü oyuncu Deniz Çakır oyunculukla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Birbirinden iyi yapımlarda uzun soluklu yer alan ve yayınlandığı dönemlerde büyük bir ilgiyle izlenen dizilerde hep ön planda olan başarılı oyuncu Çakır, Fatih Altaylı ile Bire Bir isimli programın yeni konuğu oldu. Katıldığı programda oyunculukla ve yer aldığı Yaprak Dökümü dizisiyle ön plana çıkan başarılı oyuncu canlandırdığı karakterle ilgili itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu yayınlandığı dönemde canlandırdığı Ferhunde karakterinin kötü bir karakter olmasına rağmen kendine kazandırdıklarını dile getirdi. Çakır; ‘’Dizinin hem uzun yıllar devam etmesi, hem de yazar-oyuncu ilişkisinin çok iyi olması etkiliydi. O rol kıymetlimdi. Ferhunde kötü kadındı ama bana bilmediğim çok şey öğretti. Kadın olarak yaşamadığım bir sürü duyguyu yaşattı’’ diyerek bir dönem sektöre damgasını vurmuş olan dizisi hakkında yıllar sonra konuştu.

ÇAKIR: ÜZERİNE PARA VERİP YAPARIM

Oyunculuk ve mesleğe nasıl giriş yaptığı hakkında da programda da düşüncelerini paylaşan Çakır, projeleri nasıl değerlendirdiğini açıkladı. Çakır; ‘’ Oyunculuk çok hayranlık duyduğum bir meslekti. Gazeteci ya da avukat olmak isterdim. Konservatuvar sınavına girdim ama kendime çok inanmamıştım. Ardından Hacettepe Üniversitesi'ni kazandım. Zeynep Eronat'ın Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki 'Goya' oyununu izledim, hayran kaldım. O an sahnede olmak istediğimi hissettim. Üzerine para verip yapabileceğim bir iş. Hobim, keyfim, zevkim. Dolayısıyla bunu iyi ve nitelikli yapmaya çalışıyorum. Çok sık iş kabul etmiyorum, gerçekten senaryoya inanmam gerekir. İnanmadığım bir şeyi yapamam. Bir diziye başlayacaksam kadroda kimlerin olduğuna dikkat ederim. Benden gençse olsa, büyük de olsa... Çünkü alışverişimiz olacak. Oyunculuğa benim gibi bakan, saygı duyan, bu işi severek yapan insanlarla çalışmak istiyorum. O zaman çalışmak çok güzel’’ diyerek kendisi hakkında bilinmeyen noktalara da değindi. 

deniz çakır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal