Deniz Çakır: İftirayla Yol Yürümez

Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak görev alan Çağatay Görgen, dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır hakkında mobbinge uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Deniz Çakır’dan açıklama geldi.

12.03.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 12.03.2021-15:48) Deniz Çakır: İftirayla Yol Yürümez

Çağatay Görgen, 6 Mart günü Deniz Çakır’ın kendisine küfür ettiğini ve istifaya zorladığını iddia ederek ünlü oyuncudan şikayetçi olmuştu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede Deniz Çakır’ın, bir oyuncunun kıyafetinde yaşanan karışıklık nedeniyle Çağatay Görgen ‘Ne biçim iş yapıyorsunuz. İlk defa mı çalışıyorsunuz?’ gibi ifadeler kullandığı belirtilmişti. 

'ÇAKIR’DAN BİZZAT ÖZÜR BEKLİYORUZ'

Çağatay Görgen’in avukatı Yeter Yıldız Dalkılıç ise şu şekilde konuşmuştu: ‘Müvekkilim hiç hak etmediği bir şekilde maalesef sinkaf içerikli küfür ve hakaretlere maruz kalmıştır. Müvekkilim bir set emekçisi, ne yazık ki pandemi döneminde de zor koşullarda çalışıyorlar. Deniz Çakır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. ‘Hakaret’ suçlarında dosya uzlaştırmaya gidiyor. Biz uzlaştırma aşamasında da Deniz Çakır’dan bizzat basın yoluyla özür bekliyoruz. Maalesef Deniz Çakır yaptığı hakaretlerin arkasında, yani herhangi bir pişmanlık ibaresi göstermemiş. Müvekkilim bu durumdan dolayı çok mağdur, kendisinden özür bekliyoruz. Özür dilerse ancak uzlaşma sürecimiz olacak. Konu şu anda yasal mercilerde’

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Çağatay Görgen’in iddialarının ardından harekete geçen 'Masumiyet' dizisinin yapımcısı Gold Film ise yazılı basın açıklaması yayınladı. Sette böyle bir kavga yaşanmadığının altını çizen yapım şirketi, Çağatay Görgen'in kendi isteği ile istifa ettiğini söyledi.

DENİZ ÇAKIR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Deniz Çakır da sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla suskunluğunu bozdu. Çakır, ‘Yoktur başka cevabım… Olamaz da…’ başlığıyla bir açıklama yayınladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal