Deniz Çakır Karavan İddialarını Yalanladı

Etiler’de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Deniz Çakır, Masumiyet dizi setinde haber vermeden rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın karavanına geçtiği yönündeki iddiaları yalanladı.

10.03.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-09:06) Deniz Çakır Karavan İddialarını Yalanladı

Masumiyet dizisiyle ekranlara geri dönene Deniz Çakır’ın, kendi karavanını beğenmeyip sette kriz çıkarttığı iddia edilmişti. İddiaya göre; Çakır, kimseye haber vermeden rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın aracına geçti.

Ünlü oyuncu, geride bıraktığımız gün Etiler'deki bir kuaförden çıkarken kameralara yansıdı. Kuaförden elinde kahve ile çıkan güzel oyuncu, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'mü mü kutlayacaksınız?’ diyerek basın mensuplarına takıldı. 

‘GÜZEL YARINLAR OLSUN’

Keyifli halleriyle dikkat çeken Çakır, ‘Umarım bütün bu saçma sapan şeylerin olmadığı eşit güzel yarınlar olsun’ diyerek temennisini dile getirdi.

‘KONU BİR TANESİNE BAĞLANAMAZ’

38 yaşındaki oyuncu, kadına şiddeti konu alan Masumiyet dizisinin Münevver Karabulut cinayetinden esinlendiği iddialarına da yanıt verdi. Çakır, ‘Dizinin konusu bir tanesine bağlanamaz. Binlerce kadın öldürülüyor, nasıl olur da birinin üzerinden yürünsün’ ifadelerini kullandı.

‘ÖYLE ŞEY OLUR MU!’

Ünlü oyuncu, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın karavanına geçtiği yönündeki iddiaların sorulması üzerine ise ‘Ya öyle şey, olur mu ya?’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal