Ünlü Şarkıcı Alişan Meslektaşı İzzet Yıldızhan’a Rest Çekti: Külah Varsa Ona Anlatsın!

Kardeşinin vefat ettiği dönemde sahnelere çıkamayan ve kendi yerine çıkacak kişinin ‘’Konserden önce paramı verin!’’ sözlerine duyduğu kırgınlığı dile getirmişti. O meslektaşının kim olduğu ortaya çıktı.

27.01.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-14:52)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de bilinen başarılı şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde Etiler Akmerkez alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü şarkıcı oğlu Burak ve kardeşi Selçuk Tektaş’ın kızlarıyla birlikte kameralara yansıdı. Basın mensuplarını karşısında gören Alişan oyunculuğa dönüp dönmeme konusunda yöneltilen soruya; ‘’Bizin zamanımızda çalışma şartları böyle değildi. Şimdi şartlar bayağı zor ben şu an şarkıcılık ve program sunuculuğu ile devam ediyorum. Eşim Buse yakın zamanda bir proje ile ekranlara dönecek’’ diyerek kendisi için olmasa da eşi Buse Varol için oyunculuğa geri döneceğine dair yeşil ışık yaktı. 

ALİŞAN: POLEMİK İSTEMİYORUM

Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle genç yaşta kaybeden başarılı şarkıcı, kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçirmişti. Ünlü şarkıcı yaşadığı bu kardeş acısından sonra tüm programlarını iptal etmiş ve kendi kabuğuna çekilmişti. Yalnızca yeğenleri ve ailesiyle ilgilenen şarkıcı Alişan, aylar sonra yeniden konser takvimine ve ekranlara dönerek işinin başına dönmüştü. Kardeşinin vefatından sonra kaporasını alıp konserini iptal ettikten sonra yerine sahne alacak şarkıcının ‘’Konserden önce paramı verin!’’ şeklinde bir cümleyle karşı karşıya geldiğini duyurdu. Bu tepkiyle karşılaştıktan sonra büyük bir kırgınlık ve kızgınlık da yaşadığını belirtmiş olan şarkıcı Alişan’ın kızdığı kişinin meslektaşı İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıktı. Hakkında çıkan bu iddialardan sonra 2.sayfa isimli magazin programına bağlanıp açıklama yapan şarkıcı; ‘’Böyle bir konuda adımın geçmesini üzüntüyle öğrendim. Böyle bir olaydan haberim yoktu. Bilgim olsa böyle bir olayın yaşanmasına müsaade etmezdim. Keşke Alişan, sosyal medyadan beni çıkaracağına arayıp konuşsaydı’’ ifadelerini kullandı. Önceki gün kameralar yansıyan Alişan ise bu sözlere ilk önce ‘’Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum, bıktım bu konulardan gerçekten’’ dedikten sonra ‘’külah varsa ona anlatsın’’ dedi. 

ALİŞAN

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal