Survivor All Star Kısmetse Olur Programına Döndü: Yarışmacılardan Mert ve Sude’nin Aşk Yaşadığı Ortaya Çıktı!

Survivor yarışmasında bu yıl yarışmacıların birbirine olan ilgileri ekranlara yansımaya başladı. Mert ve Sude arasında yaşanan aşk açığa çıkınca ortalık iyice karıştı. İşte habere ilişkin detaylar…

31.01.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-10:19) Survivor All Star Kısmetse Olur Programına Döndü: Yarışmacılardan Mert ve Sude’nin Aşk Yaşadığı Ortaya Çıktı!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Survivor’da bu yıl, yarışmalardan ziyade aşk dedikoduları konuşulmaya başlandı. Televizyon ekranlarına damga vuran aşk dedikodularının perde arkasında ise Nisa- Ogeday ile Mert-Sude olduğu ortaya çıktı. Fragmanda yayınlanan Mert ve Ogeday arasında yaşanan tartışmanın perde arkasında olay yaratacak iddialar olduğu, dün akşam yayınlanan yeni bölümde belirlendi. Acun Ilıcalı’nın ağzını açık bırakan olaya ilişkin detaylarda ise, oyun öncesi açıklamada bulunan Mert, yarışmacılardan Sude’nin ağladığını ve bu konuya ilişkin tüm detayları anlattı. Mert Öcal Ogeday’la yaşadığı tartışmaya ilişkin; ‘’Benim burada değer verdiğim insanlar var. Çok değer verdiğim bir arkadaşım. Dün akşam buraya gelirken ağladığını gördüm. Açıkçası onun o kadar üzüldüğünü görünce çok üzüldüm, ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Karşı taraftaki arkadaşlarımız Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına burunlarını sokmaya başladılar. Kızın hoşuna gitmeyecek dedikodularda bulunmuşlar. Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar’’ şeklinde bir ifadeye yer verdi. 

NİSA: SUDE’NİN İLİŞKİSİNİ DÜN ÖĞRENDİM

Mert’in yaptığı açıklamalardan sonra Ogeday ise konuyla ilgili bildiklerini kendi tarafından anlatarak; ‘’Ben çok tanımıyorum ama bana güven duygusunu vermedi. Herhangi bir şeyde iletişim ilerleyecekse ben oyumu hayırdan yana kullanıyorum’’ dedi. Mert’in oyun öncesi Nisa’ya ‘’Sen olmayan şeyleri anlatarak dedikodu yapıyorsun’’ sözlerinden sonra ise Nisa; ‘’ Sude'nin ilişkisini dün öğrendim. Orada bir laf atışması vardı. Sonra araya Ogeday girdi dedi ki "Sude bence bulaşma oraya." Ogeday da arkadaşımın o durumunu biliyor. O da dedi ki 'Nasıl bulaşmayayım? Zaten kaç aydır süren bir şey.' Ogeday sonra gelip beni uyandırmıştı. Anlattılar bu olayı. Sude sana bunu söylemem lazım. Seninle nasıl oynandığını konuşmam lazım. Karşında nasıl biri olduğunu bilmen lazım’’ diyerek bildiklerini anlattı. 

mert öcal sude

ILICALI: DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIM

Tüm bu olayların arka planında ismi geçen ve Mert’le aşk yaşadığı konuşulan Sude ise; ‘’ Aslında çok özel bir konu. Çok detaya girmek istemiyorum. Üzgünüm, kırgınım. Bir an önce konu kapansın istiyorum. Bu sürecin içerisinde öğrenebileceğim konu değil. Kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Kendisiyle de hiç konuşamadım. Ogeday ile Nisa'nın söylediği şeyler var. Planlı herhangi bir şey olmadı. Konu konuyu açtı ortaya çıktı. Biz konuşurken Ogeday Mert ile ilgili fikrini söyledi. Üzerine bildiğin bir şey mi var dedim?’’ dedi. Bunun üzerine de Mert; ‘’ Sude'yi zor durumda bırakmamak için yarışmayı bırakabileceğini ifade eden Mert, "Bunun örneklerini gördüm. Sude benim için çok değerli’’ şeklinde konuştu. Bu sözler ve yaşanan tartışmalar sonrasında açıklama yapan Acun Ilıcalı ise daha önce hiç böyle bir durumda karşı karşıya kalmadığını belirterek; ‘’15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacı için böyle bir şey dediğini duymadım’’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal