Coşkun Sabah’ın Sırtına Dost Hançeri Saplandı! Ünlü Şarkıcı Yakın Dostu Tarafından Dolandırıldı

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah, hem dostu hem de iş ortağı tarafından binlerce lira dolandırılınca, Sabah harekete geçti. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-17:39)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarla yıllar boyunca hayranlarının kulaklarındaki pası silen usta şarkıcı Coşkun Sabah’tan kötü haber geldi. Başarılı şarkıcı yıllardır gösterdiği başarılı şarkıcılık kariyerinden, tavuk çiftliği kurmaya dönünce işler istediği gibi gitmedi. Ünlü şarkıcının sırtını yasladığı dost bildiği iş ortağı, Coşkun Sabah’ı aylar boyunca dolandırdı. Yakın dostu tarafından dolandırıldığını öğrenen ünlü şarkıcı, bu dolandırılmayı öğrenir öğrenmez harekete geçti. Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Emirceoğlu Mahallesi’nde bir milyonluk yatırımla açtığı tavuk çiftliğinden, Coşkun Sabah 500 bin lira dolandırıldı. 

SABAH: BAŞIMA GELEN PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEMİŞTİR

69 yaşındaki usta sanatçı Coşkun Sabah, Eskişehir’de hem yakın dostu hem de iş ortağıyla bir tavuk çiftliği kurdu. Yaklaşık bir milyon liralık yatırımla ve 15 bin tavukla yumurta üretimine başlayan Sabah, aylar boyunca yaptığı işten zarar etmeye başlayınca araştırmalara girişti. Ünlü şarkıcı iş ortağının aylar boyunca yumurta el altından sattığını öğrendikten sonra tam tamına 500 bin lira zararı olduğunu öğrendi. Bunun üzerine harekete geçen şarkıcı iş ortağıyla ortaklık ilişkisini bitirdikten sonra şu açıklamalarda bulundu; ‘’14 bin tavuktan aylarca zarar ettik. Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. Yumurtaları hep el altından satmış. Ortağımın biletini hemen kestim. Çok şükür işleri yoluna koydum. Şimdi 14 bin tavuktan günlük ortalama 12 bin yumurta üretiyoruz. Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım’’ ifadelerini kullandı. 

coşkun sabah

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal