Ebru Şallı Kanserden Ölen Oğlu Pars’a Mektup Yazdı

Geçtiğimiz senelerde oğlunu lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, gazeteci Ömür Sabuncu’nun kitabında oğluna yazdığı mektubu yayınladı.

01.02.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:24)

Ünlü manken Ebru Şallı geçtiğimiz yıllarda hayatının en zor günlerini yaşadı. Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen küçük oğlu Pars Tan, lenfome kanserine yakalanmış ve uzun bir süre tedavi görmüştü. Ne yazık ki kansere yenik düşen Pars, hayatını kaybetmişti. Ebru Şallı, bu zor günlerin ardından oğluna yazdığı mektubu, kız çocuklarının okuması için bir kitap hazırlığında olan Ömür Sabuncu ile paylaştı.

NEREDEN BİLEBİLİRDİM PONCİĞİM

Ünlü gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, başarılı gazetecilik hayatına, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için çıkarttığı kitapla devam ediyor. Kitapta Azra Akın, Berrak Tüzünataç, Burçin Terzioğlu, Caner Erkin, Doğa Rutkay, Ece Üner, Gülay Kamaz, Gonca Vuslateri, Kerem Bürsin, Mehmet Aslantuğ, Metin Hara, Pınar Öğün, Sezen Aksu ve Sinem Kobal gibi pek çok ünlü ismin kaleminden çıkan öyküler yer alıyor. 

Ebru Şallı'nın oğluna mektup

Kitapta geçtiğimiz yıllarda lenfoma kanserinden oğlunu kaybeden Ebru Şallı’nın, minik Parsa yazdığı mektupta yer alıyor. Okuyanları duygulandıran mektupta; ‘’ Bir melek doğuyor ve onun annesi oluyorsunuz neler yaşıyorsunuz nelere şahit oluyorsunuz ve hep benimle ponçik. Sen benimlesin, bunu hissediyorum. Senin bana gönderdiğin işaretlerle nefes alıyorum." şeklinde dile getiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal