Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses Şimdi de Balıkesir’de Alışveriş Merkezi Açmaya Hazırlandığını Duyurdu

Başarılı türkücü İbrahim Tatlıses birçok sektörde sürdürdüğü patronluğunu şimdi de alışveriş merkezi açmak için adım attığını duyurdu.

01.02.2022-16:15 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:15)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarının yanı sıra oyunculuğuyla da bir döneme damgasını vuran başarılı türkücü İbrahim Tatlıses, yalnızca oyunculuk ve şarkıcılık alanında değil birçok sektörde patronluğunu sürdürüyor. Birbirinden farklı alanlarda patron olan ve birçok kişinin de istihdamına olanak sağlayan İbrahim Tatlıses, şimdi de kendisini yeniden heyecanlandıracak bir projeye imza attığını duyurdu. Başarılı türkücü bir alışveriş merkezi açacağını ve bu alışveriş merkezinde de birçok kişinin istihdamını sağlayabileceklerini duyurarak Balıkesir’in Burhaniye ilçesine müjdeyi duyurdu.

TATLISES: BU PROJE BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI

Şarkılarıyla müzik sektörüne imzasını atmış, oynadığı dizi ve filmlerle de başarısını her yerde duyurmuş olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yeni girişimini duyurdu. 70 yaşındaki usta sanatçının Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yeni bir alışveriş merkezi açacağını duyurdu. Alışveriş projesine iki yıl içerisinde başlangıç verildiğini duyuran Tatlıses, açılacak yeni alışveriş merkezinde yaklaşık 100 adet mağaza, restoran, oyun alanı gibi yerlerin olacağı bildirildi. Kazandığı ihale hakkında konuşan başarılı sanatçı; ‘’Bu proje beni çok heyecanlandırdı. 700’e yakın kişi iş sahibi olacak. Bu mükemmel bir şey. Büyük kentlerde yaşanmaz oldu. Burhaniye yaşanacak bir şehir. Buraya böyle bir proje kazandırmak çok değerli’’ diyerek güzel haberini duyurdu. Ünlü türkücünün duyurduğu bu güzel haberin ardından, alışveriş merkezinin tam olarak ne zaman açılacağı hakkında bir bilgilendirme ise henüz açıklamalar işçinde yer almıyor. AVM’nin tamamlanmasının yaklaşık iki yıl süreceği tahmin ediliyor. 

ibrahim tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal