Survivor’da Eleme Adayı Olan Yarışmacı Evrim Keklik İsmini Yazanları Yerden Yere Vurdu: Korkak Dövüşmesin Kimse!

Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star’da yine tansiyon düşmüyor. Bu kez de yarışmacılardan Evrim, ortalığı velveleye verdi. İşte habere ilişkin o detaylar…

02.02.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-11:45)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların bir arada olduğu ve nefes kesen mücadelelere tanık olunan Survivor All Star, bu yıl hem psikolojik hem de fiziksel olarak yarışmacıları zorluyor. Geçtiğimiz yıllarda gösterdikleri performansla, bu yıl da yarışmada bulunmaya hak kazanan birbirinden başarılı isimler adaya gittikleri ilk günden bu yana büyük bir mücadele sarf ediyor. Bir önceki yarışmalara göre bu yıl her şeyin daha da zor olduğu yarışmada, rekabet çok büyük olunca yarışmacılar arasındaki tansiyon da bir an olsun düşmüyor. Bu yıla damgasını vuran sürgün adası konsepti de, yarışmacılar çileden çıkartan unsurlar arasında yer alıyor. Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayı olarak gösterilen kişiler sürgün adasına giderek hem oyunlardan hem de ödüllerden muaf tutuluyor. Bu haftanın eleme adayları ise Mert, Barış ve Birsen’den sonra son olarak Evrim oldu. 

EVRİM: HERKES BURAYA TEK TEK DÜŞECEK

Gönüllüler takımının kaybetmesinin ardından elemede ismi çıkan yarışmacı Evrim, kendi ismini yazanlara konseyde ateş püskürdü. İsmini yazanlar arasında en çok geçtiğimiz yıl beraber yarıştığı Nisa ve Yasin’e kızan Evrim; ‘’Çok kişi duymaması gereken şeyler duyabilir. Yakayım mı gemileri? Beni yazan üç kişiyi ve nedenini biliyorum. Nisa'yı da anlıyorum bir kuyruk acısı vardır. Kendisiyle tartışmalarımız oldu. 2020'den de gelen şeyler var. Yasin'e şaşırdım sadece. Gün olur devran döner. Kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz. Karşılaşırız bir gün yeri gelir’’ ifadelerini kullandı. Eleme adayı olarak belirlendikten sonra sürgün adasına giden Evrim burada da sitemini dile getirerek; ‘’Yasin Anıl'ı yazacakken beni yazdı. Ben burada asla samimiyet görmüyorum. Herkes istediğini yazabilir ama cesur bir şekilde yazsın. Korkak dövüşmesin kimse abisinin ablasının arkasına sığınmasın. Kaypak karakterli insanlar benim yüzüme gülmesin. Performans olarak dört kız da birbirimize yakınsak, herkes buraya tek tek düşecek’’ şeklinde bir açıklama yaptı. 

survivor evrim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal