Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi konusu ve oyuncuları belli oldu mu?

Yönetmen Peter Jackson, büyük başarı kazandığı Yüzüklerin Efendisi film serisiyle ilgili müjdeyi verdi. Jackson, yeni Yüzüklerin Efendisi filminin geleceğini duyurdu. Peki Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi konusu ve oyuncuları belli oldu mu? İşte soruların yanıtı…

09.05.2024-17:41 - (Son Güncelleme: 09.05.2024-17:41) Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi konusu ve oyuncuları belli oldu mu?

Peter Jackson imzasıyla yeni bir Yüzüklerin Efendisi filmi daha vizyona girecek. Bugün resmi olarak duyurulduğuna göre, Peter Jackson imzalı yeni Yüzüklerin Efendisi filmi 2026 yılında seyircilerle buluşacak. Güncelleme: Yeni filmin adı "The Hunt For Gollum" olarak belirlendi. 

Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman vizyona girecek?

Henüz çok fazla detayın olmadığı yeni Yüzüklerin Efendisi filmi, yukarıda belirtildiği gibi bir aksilik olmazsa 2026 yılında vizyona girecek. Peter Jackson'ın yardımcı yazarlar Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte çalışacağı yeni filmin, şu anda senaryo geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor. Warner Bros. Discovery'nin patronu David Zaslav tarafından duyurulan yeni film, henüz anlatılmamış hikayelere ve maceralara odaklanacak. 

Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi konusu ve oyuncuları belli oldu mu?

Yenileri de gelecek

Daha önce Embracer Group'un Middle-earth Enterprises'ı satın aldığına dair önemli bir gelişme yaşanmıştı. Şirket, Lord of the Rings ve Hobbit'in bütün film, oyun, dizi, hediyelik eşya ve tema parkı gibi lisans haklarını eline almıştı. Resmi açıklamada, ilerleyen dönemde Gandalf, Aragorn, Gollum, Galadriel ve Eowyn gibi önemli karakterler için özel filmler üretmek istediklerini belirten firma, Yüzüklerin Efendisi evrenini daha da genişletmek istiyor

Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi konusu ve oyuncuları belli oldu mu?

Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni filmi olan The Hunt For Gollum’un oyuncu kadrosu ve konusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal