Hudutsuz Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ve nasıl izlenir?

Now TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Dizi severler her hafta olduğu gibi bugün de Hudutsuz Sevda yeni bölüm için ekranlarda olacak. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ve nasıl izlenir? İşte detaylar…

09.05.2024-16:47 - (Son Güncelleme: 09.05.2024-16:47) Hudutsuz Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ve nasıl izlenir?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in oyuncu kadrosunu oluşturduğu Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü her hafta Perşembe günü Now TV ekranlarında yayınlanıyor. Ekranları başına kurulan izleyenler ise Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ve Nasıl izlenir?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm özeti (31. bölüm)

Zeynep, artık çocuk sahibi olamayacağını öğrendikten sonra Halil İbrahim'e ilişkilerinin sona erdiğini söyler. Halil İbrahim zorlu bir mücadeleye girmek zorunda kalsa da, bu gerçeği kabul etmek zorundadır. Nihat, daha fazla intikam almaya kararlı bir şekilde hareket eder ve yine Tamer'i kullanarak Levent'i öldürmeyi planlar. Tamer'in deşifre olma riski var mı? Halil İbrahim, Nihat'tan intikamını nasıl alacak?

Hudutsuz Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ve nasıl izlenir?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ve nasıl izlenir?

Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümünü 9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Now TV ve Now TV internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal