Bayer Leverkusen Roma maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz mi, nereden izlenir?

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Bayer Leverkusen ile Roma karşılaşacak. İlk maçta Leverkusen deplasmanda Roma’yı 2-0 yenerek büyük bir avantaj yakalamıştı. Peki Bayer Leverkusen Roma maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz mi, nereden izlenir? İşte detaylar…

09.05.2024-17:07 - (Son Güncelleme: 09.05.2024-17:07) Bayer Leverkusen Roma maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz mi, nereden izlenir?

Bayer Leverkusen ile Roma, UEFA Avrupa Ligi’nin finaline yükselmek için yarı final rövanş maçında kozlarını paylaşacak. Xabi Alonso’nun çalıştırdığı Bayer Leverkusen deplasmanda Daniele De Rossi’nin başında olduğu Roma’yı deplasmanda yenmeyi başarmıştı. Peki Bayer Leverkusen Roma maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz mi, nereden izlenir?

Bayer Leverkusen Roma maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bayer Leverkusen Roma maçı 9 Mayıs 2024 Perşembe günü TSİ 22.00’de Bay Arena’da oynanacak. Kritik mücadelenin hakemi Hollandalı Dannie Makkelie olacak. Karşılaşma Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak.

Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz mi, nereden izlenir? 

Exxen’de yayınlanacak olan Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz olarak TV8,5’ta canlı izleyebilirsiniz.

Bayer Leverkusen Roma maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bayer Leverkusen Roma maçı şifresiz mi, nereden izlenir?

Hangi takım nasıl finale çıkabiliyor?

Bayer Leverkusen, sahasında oynadığı ilk maçta rakibini 2-0 yenerek tur için büyük bir avantaj elde etti. Xabi Alonso'nun öğrencileri, turu geçmek için herhangi bir galibiyet veya beraberlik alması halinde üstünlüğü ele geçirecekler. Aynı şekilde, mücadelede skorlar 1-0, 2-1, 3-2 gibi Roma'nın üstünlüğünü tamamlarsa, Alman ekibi finale yükselecek.

Roma'nın De Rossi tarafından yönetildiği müsabakada ise uzatmalara gitmek için 2-0, 3-1, 4-2 gibi iki farklı skorla kazanması gerekiyor. Üç farklı galibiyet durumunda ise Roma doğrudan finale yükselecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal