Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldızı gözüne kestirdi: Görüşmeler başladı

Türkiye Kupası’nda finale yükselmeyi başaran Trabzonspor, bonservisi Fenerbahçe’de olan sezonu ise Pendikspor’da kiralık olarak geçiren Umut Nayir’i kadrosuna katmak için harekete geçildi.

09.05.2024-11:28 - (Son Güncelleme: 09.05.2024-17:29) Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldızı gözüne kestirdi: Görüşmeler başladı

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da listede birçok isim olsa da ilk sırada bonservisi Fenerbahçe’de olan sezonu ise Pendikspor’da kiralık olarak geçiren Umut Nayir’in olduğu öğrenildi. Ancak bordo mavililer öncelikli olarak Paul Onuachu’nun bonservisini almaya çalışıyor.

Paul Onuachu öncelikli durumda

Akşam’da yer alan habere göre; Paul Onuachu'nun kiralık olarak forma giydiği dönemde, bonservisinin alınması için görüşmeler devam ediyor. Bununla birlikte, takım rotasyonunu güçlendirmek amacıyla yerli bir oyuncunun transfer edilmesi planlanıyor. Transfer listesinin en üstünde ise Fenerbahçeli bir yıldız bulunuyor.

Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldızı gözüne kestirdi: Görüşmeler başladı

Fenerbahçeli yıldız da listede

Şu anda Pendikspor forması giyen ve bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Umut Nayir, sezon sonunda Sarı Kanarya'ya geri dönecek. Trabzonspor ise 30 yaşındaki bu deneyimli forvetle ilgileniyor ve sezon sonunda görüşme yapmayı planlıyor.

Listedeki diğer bir yerli aday ise Oğuz Aydın... Alanyaspor'un genç kanat oyuncusu daha önce de transfer gündemine gelmişti. 23 yaşındaki oyuncu için takas formülü ele alınıyor. Trabzonspor Yönetimi, Oğuz'u transfer edebilmek için teklifini hazırlıyor. Ancak, 2025 yılında sözleşmesi bitecek olan deneyimli oyuncunun takımdan ayrılacağı kesin gibi görünüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal