Acıların Kadını Ünlü Şarkıcı Bergen'in Film Olan Hayatı Sosyal Medyada Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Bergen ve acı dolu hayatının ilk fragmanı yayınlanır yayınlanmaz birçok yorum yapıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.02.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-17:43)

Güçlü sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Bergen'in hayatı film oldu. Acılarla geçen yıllarının anlatılmasının yanı sıra müzik piyasasına nasıl damga vurduğu da ele alınan filmin başrolünde ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yer aldı. Hayatını karartan ve kendisine birçok acıyı yaşatan Halis Serbest'i ise oyunculuk sektöründe usta oyuncular arasında yer alan Erdal Beşikçioğlu oynuyor. Vizyona girmesi büyük bir heyecanla beklenen filme dair detaylar yayınlanan ilk fragmanla yavaş yavaş belli olurken, filme dair ilk eleştiriler de yapılmaya başlandı. Birbirinden usta oyuncuların filmin kadrosunda yer aldığı Bergen filminde; ''Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergiz Öztürk ve Şebnem Sönmez'' yer alıyor. Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın üğstlendiği Bergen filminin danışmanları arasında ise; ''sosyolog Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci'' gibi kendi branşlarında uzmanlaşmış isimler yer aldı. 

4 MART’TA VİZYONA GİRECEK

Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun nasıl bir iş çıkardığı merak edilirken, 4 Mart'ta vizyona girecek Bergen filminin nasıl ele alındığı ve gösterilen oyunculuklar ancak film yayınlandığında anlaşılacak. Tüm yaşamı boyunca büyük acılar çekmiş olan ünlü şarkıcı Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı bu filmde yalnızca çektiği acılarının değil, müzik kariyerinin ön planda anlatılacağı öne sürüldü. Filme dair ilk fragmanın yayınlanmasının ardından ise sosyal medyada Farah Zeynep Abdullah’ın düzgün bir Türkçeyle konuşması eleştirildi. 

bergen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal