Acıların Kadını Bergen'in Hayatı Beyaz Perdeye Taşındı! Ünlü Şarkıcının Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Hayat hikayesiyle seksenli yıllara damgasını vuran, sesinin yanı sıra çektiği çile dolu yaşamıyla unutulmaz isimler arasında yer alan Bergen’in film çekimi tamamlandı. İşte Bergen’in ilk fragmanı…

24.12.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-15:48)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Bergen’in hayatı film oldu. Film karelerine sığdığından daha fazlasını yaşayan ve yaşadığı acılarla lakabı ‘’Acıların Kadını’’ olan Bergen’i beyaz perdede Farah Zeynep Abdullah canlandırdı. Seksenli yıllara hem sesi hem de çektiği çileler ile damgasını vuran Bergen’in acıklı yaşam öyküsü beyaz perdeye kadar taşındı. Ünlü şarkıcıya hayat veren başarılı oyuncu Abdullah, filmden ilk fragmanı da sosyal medya hesabından yayınladı. Sevdiği adamın şiddetine birden fazla en ağır şekilde maruz kalan şarkıcının acı dolu hikayesini artık hayranları ve sinema severler ekranlardan izleyebilecek. 

BERGEN BEYAZ SAHNE İÇİN HAZIR

Hayat öyküsüne birçok acıyı sığdıran arabesk müziğin kraliçesi Bergen’i, en yetenekli oyuncular arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah canlandırdı. Abdullah’tan önce ünlü şarkıcıyı Serenay Sarıkaya'nın canlandıracağı konuşuluyordu. Ünlü oyuncu hayat vereceği Bergen karakterini canlandıracağı için de çok mutlu olduğunu söylemişti. Fakat bunun üzerinden çok geçmeden Bergen’i canlandıracak oyuncu kadrosu değişti. Çekim takviminin kendisine uymadığı için projede yer alamayacağını açıklayan Sarıkaya’dan sonra Bergen’i oynayacak kişi Farah Zeynep Abdullah oldu. Güzel oyuncunun hiç şüphesiz oyunculuğunu konuşturduğu filmden ilk fragmanı da oyuncu yayınladı. Sosyal medyadan yayınladığı fragmanın ardından ünlü oyuncunun paylaşımının altına binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

Acıların kadını bergen

ÜNLÜ ŞARKICININ KATİLİNİ ERDAL BEŞİKÇİOĞLU CANLANDIRDI

Arabesk müziğin unutulmaz ismi acıların kadını Bergen’in katili Halis Serbes’i, başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırdı. Büyük hüzünlerin ve acıların yer aldığı kısa ömrüne çok şey sığdırmış olan Bergen’in filminin vizyon tarihi de belli oldu. Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergiz Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi isimler yer alıyor. Acıların kadının filmi ise beyaz perdede seyircisiyle buluşacağı tarih, şubat 2022 olarak belirlendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal