Taciz Dosyası Kalabalık Olan Hülya Avşar'dan Soğuk Duş Etkisi Yaratacak İtiraf: Ben Değil Onlar Tacize Uğrar

Önceki gün kameralara yakalanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, son zamanlarda birçok taciz olayıyla gündeme gelen meslektaşları hakkında olay açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-09:54)

Sesi ve şarkılarıyla son zamanlarda yeniden sahnelere dönen ünlü sanatçı Hülya Avşar, giydiği iddialı sahne kıyafetlerinin yanı sıra olay olan açıklamalarıyla da gündeme geliyor. Gündemi yakından takip eden ve kendi görüşlerini dile getirmekten sakınmayan ünlü sanatçının her defasında değindiği noktalar, magazin gündemine ve sosyal medyaya damgasını vurmaya devam ediyor. Güzel sanatçı bu kez de oyunculukla ilgili yorum yapan Cüneyt Arkın’ın sözlerine ve son zamanlarda saplantılı hayranları tarafından çeşitli tacizlere uğrayan oyuncu ve şarkıcılar hakkında söyledikleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Önceki gün Yeniköy’de basın mensuplarının kameralarına yansıyan usta sanatçı Hülya Avşar, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. 

AVŞAR: ONLAR TACİZE UĞRARLAR

Geçtiğimiz günlerde oyunculukta oynamayacağı üç rolü açıklayan Cüneyt Arkın; ‘’Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam’’ demişti. Usta oyuncunun b u sözleri bazı kişiler tarafından eleştirilirken, bazı kimseler tarafından da destek görmüştü. Arkın’ın bu sözleri Hülya Avşar’a hatırlatılınca ise Avşar kızı; ‘’Cüneyt Arkın’ı çok seviyorum, ne dediyse doğru demiştir. Ben her şeyi oynadım. Oyunculukta sadece nasıl çekildiği çok önemli. Bazen bir sahneyi çok asil, edepli çekersiniz, güzel yansıtılır. O da yönetmenlerle alakalı bir durum, Cüneyt Arkın canım benim’’ ifadelerini kullanarak Arkın’ın sözlerinin yanında oldu. Ünlü sanatçıya bu kez de son zamanlarda başları saplantılı hayranlarla belada olan ve çeşitli tacizlere maruz kalan meslektaşlarının geçirdiği zor günler hatırlatılıp; ‘’Siz hiç tacize uğradınız mı?’’ diye soruldu. Bunun üzerine Avşar kızı bombayı patlatarak; ‘’ Ben mi? Onlar tacize uğrarlar’’ diyerek geçtiğimiz yıllarda programında taciz ettiği Ricky Martin ve Tarkan'ı üstü kapalı hatırlattı. 

hülya avşar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal