Canlı Yayında Genç Kızı Azarlayan Esra Erol’a Hazal Kaya Ateş Püskürdü: Kadınları Bu Şov Sevdalılarından Kim Koruyacak?

ATV ekranlarında yayınlanan programında kamera karşısına geçen Esra Erol’un canlı yayında konuğuna sarf ettiği sözler Hazal Kaya’yı çileden çıkardı. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-15:43)

Uzun yıllardır ekranlarda çeşitli programlar sunan ünlü sunucu Esra Erol’a geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki bir genç kız çıktı. Erol’un programına katılan Münevver Yıldırım, henüz 18 yaşındaki kardeşinin 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a gittiğini söyleyerek kardeşinin yanına getirilmesini istemişti. Bunun üzerine genç kızla iletişime geçen ve stüdyoya getiren Esra Erol, kamera karşısına geçmek istemeyen genç kızın bu tavırlarına sinirlenerek; ‘’Tamam sen görünme, arkanı dön. Bırak, çekmeyin. Bırakın ya. Tamam, çıkmasın yayına. Çekmeyin şunu. Bir şey söyleyeceğim. Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster’’ diyerek yayına çıkmak istemeyen genç kıza ateş püskürdü. Sosyal medyaya damgasını vuran bu görüntülerden sonra birçok ünlü sanatçı Erol’a tepki gösterdi. 

ÜNLÜ OYUNCU RTÜK’E DE GÖNDERME YAPTI

Ünlü sunucu Esra Erol, yayında yüzünün gözükmesini istemeyen 18 yaşındaki kıza olan tepkisini gösterdikten sonra konuşmalarına devam ederek; ‘’18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?’’ şeklinde ifadeler kullanarak tepkisini dile getirdi. Daha sonrasında ise ATV’nin sosyal medya hesaplarından kızın yüzünün gözüktüğü videolar da paylaşılarak; ‘’ Esra Erol sinirlerine hakim olamadı! Elif canlı yayına çıktı, Türkiye ağladı’’ denildi. Bunun üzerine ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından o görüntülere isyan ederek; ‘’Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara ‘Orada ne işi varmış?’ demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun’’ dedi. Sonrasında RTÜK’e de seslenen oyuncu; ‘’Kadınları bu ahlakçı, şov sevdalılarından kim koruyacak? Yok mu denetleyen? Aaa yokmuş…’’ ifadelerini kullandı.

hazal kaya

HAZAL KAYA'DAN SONRA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay'da yayılan görüntülere karşı; ''Bu nasıl bir yayın? Biz kızlarımızı kadınlarımızı korumaya, bunca insan birlikte mücadele ederken, kampanyalar, imzalar atılırken! Kadın kadına kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir? Kınıyorum!'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal