Zeynep Bastık Aldığı Acı Haberle Yıkıldı! Ünlü Şarkıcının Babasına Son Vedası Yürekleri Sızlattı

Şarkıları ve oyunculuğuyla hayranlarını mest eden Zeynep Bastık’tan acı haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-12:15) Zeynep Bastık Aldığı Acı Haberle Yıkıldı! Ünlü Şarkıcının Babasına Son Vedası Yürekleri Sızlattı

Oyunculuk sektöründe gösterdiği başarılı performansının yanı sıra, usta isimlerin seslendirdiği şarkıları kendince yorumlayarak hayranlarına sunan şarkıcı Zeynep Bastık kısa sürede beklediği üne kavuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan ve Youtube programından birçok şarkıyı seslendirerek hayranlarıyla buluşturan güzel şarkıcı, konserden konsere koşup ününe ün katarken üzücü bir haberle karşı karşıya kaldı. Güzel şarkıcı geçtiğimiz yıl görkemli bir düğünle dünya evine girdiği eşi Tolga Akış’la yaşadıkları acıyı sosyal medya hesaplarından yakın dostlarına ve sevenlerine duyurdu. Akış ve Bastık çifti sosyal medyadan yayınladıkları mesajla babalarını kaybettiklerini duyurdu. Ünlü isimlerin paylaştığı bu haber sonrasında binlerce taziye mesajı ve yorum yağdı. 

BASTIK: HER ZAMAN KALBİMDE OLACAKSIN

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla son yılların en unutulmaz isimleri arasında yer alan güzel şarkıcı Zeynep Bastık ve eşi Tolga Akış’tan hayranlarını ve yakın dostlarını üzen bir haber geldi. Akış babasını kaybettiğini duyurarak sosyal medya hesabından; ‘’Bu dünya seni tanıdığı için çok şanslı canım babam. Kocaman kalbine sığdırdığın onca arkadaş, dost, çocuk ve sahipsiz hayvan seni binlerce evde anmaya, hikayelerini anlatmaya, yaşatmaya devam edecek. Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin. Seni çok seviyorum’’ diyerek babasının kaybıyla yaşadığı acıyı paylaştı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da baba yerine koyduğu eşinin babasının acısıyla yıkılarak; ‘’Tekin babam... Güzel kalbin, çocuksu ruhum ve içindeki ruhun ve içindeki sonsuz sevgi ile bana çok şey öğrettin. Seni tanıyabildiğim için ailene girebildiğim ve seni bu kadar çok sevebildiğim için ne şanslıyım... Her zaman yanımda ve kalbimde olacaksın’’ notunu düştüğü bir yazı yayınladı. 

ZEYNEP BASTIK

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal