Zeynep Bastık Berkay Şahin'i İstemedi: 'O Adamı Düğünümde İstemiyorum!'

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen hatta Harbiye Açıkhava'da düet yapan Zeynep Bastık ve Berkay Şahin'in araları açıldı. Çarşamba günü Tolga Akış ile ünlülerin akın ettiği düğünde evlenen Bastık, Şahin'i düğününe çağırmadı.

10.07.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-11:16) Zeynep Bastık Berkay Şahin'i İstemedi: 'O Adamı Düğünümde İstemiyorum!'

Ünlü popçu Berkay, genç şarkıcı Zeynep Bastık'ı en büyük destekçilerinden biriydi. Hatta iki arkadaş Harbiye Açıkhava'da düet yapmıştı. Ancak ikilinin arası açıldı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu  Tolga Akış ile çarşamba günü Alaçatı’da dünyaevine girdi. Düğüne, çiftin tüm yakın arkadaşları katıldı. Birçok ünlünün de davet edildiği nikaha sadece Bastık’ın yakın arkadaşı Berkay çağrılmadı. Yakın çevresine 'Düğüne davet edilmediğimiz için gitmedik' diye yakınan Berkay'ın, düğüne neden çağrılmadığı da ortaya çıktı.

DAMAT BERKAY'I İSTEMEDİ

Sabah'ın haberine göre, desteğini esirgemediği Zeynep Bastık tarafından düğüne davet edilmeyen Berkay Şahin ise yakın çevresine 'Düğüne davet edilmediğimiz için gitmedik' diye yakındığı iddia edildi. Düğünden günler sonra Berkay'ın Bastık'ın eşi Tolga Akış'tan veto yediği için düğüne davet edilmediği ortaya çıktı.


'O ADAMI İSTEMİYORUM'

Akış'ın aralarında geçen bir olay nedeniyle 'O adamı düğünümde istemiyorum' diyerek Berkay'ın düğüne katılmasını istemediği öğrenildi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal