Kaan Yıldırım'ı Çabuk Unuttu! Hadise Ünlü İş İnsanıyla Görüntülendi

Yılın en çok konuşlan çiftlerinden olan Kaan Yıldırım ve Hadise aşkının son bulmasının ardından Çağla Şikel ve Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler'le görüntülendi.

10.07.2021-09:12 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-11:55)

Evlenmeleri beklenirken ani bir kararla ayrıldıklarını duyuran Hadise ve Kaan Yıldırım çifti birbirlerini çabuk unuttu. Kaan Yıldırım'ın Çağla Şikel ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu haberin ardından bir bomba da Hadise'den geldi.

KAAN VE ÇAĞLA İDDİASI

Kaan Yıldırım'ın ise ayrılık sonrası çıktığı Çeşme tatilinde Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürüldü. İkilinin bir mekanda samimi şekilde eğlendiği de gelen iddialar arasında yer aldı.


MEHMET DİNÇERLER'LE YAKALANDI

Bu gelişmenin ardından bir aşk bombası daha patladı. Kaan Yıldırım'la yollarını ayıran Hadise, ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'le birlikte görüntülendi. İkilinin yan yana samimi fotoğrafları ortaya çıkarken gittikleri mekana da el ele girdikleri öğrenildi.

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor. Instagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı. Magazin dünyasının çok da uzak olmadığı Mehmet Dinçerler'in Hadise ile beraber olduğu iddia edildi.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal