Hadise'den İddialara Yanıt!

Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı Reza Zarrab ile adı yasak aşk iddialarına karışan Hadise'nin Kaan Yıldırım tarafından terk edildiği iddiaları gündeme gelmişti! Hadise o iddialara yanıt verdi!

20.04.2021-12:27 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-12:27) Hadise'den İddialara Yanıt!

Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu ve kızı Alara'nın babası olan Reza Zarrab'a, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı. Gündeş'in boşanma dilekçesinde yer alan ‘Başka kadınlarla ilişkisi var’ ifadesinin ardından kadınların birinin Hadise olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Kısa sürede açıklama yaparak iddiaları kesin bir dille yalanlayan Hadise, ‘Bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım’ ifadelerini kullandı. 

HADİSE’DEN JET YANIT

Hakkındaki iddianın ardından oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile arası açıldığı ileri sürülen Hadise'nin valizle Yıldırım'ın evinden ayrıldığı iddia edildi. Hakkında çıkan ayrılık iddialarına sessiz kalamayan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı hamle ile resmen bir yanıt vermiş oldu. Instagram'da 12 milyon 600 bin takipçisi olan Hadise, ilk kez oyuncu sevgilisini takibe aldı. Instagram'dan böyle sadece Yıldırım'ı takip eden şarkıcı, ayrılmadıklarını belirtmiş oldu.

Şarkıcının, oyuncuyu takip etmesinin ardından Yıldırım da sevgilisini takibe aldı. Akşam saatlerinde Yıldırım'ın Hadise'yle beraber yaşadığı evden ayrıldığı iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal