Hadise’nin Instagram Paylaşımı Gündeme Geldi!

Ebru Gündeş'in boşanma aşamasındaki eşi Reza Zarrab'la Hadise'nin yasak aşk yaşadığı iddiası gündem bomba gibi düştü. Olayın yankıları sürerken Hadise'nin O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliğine veda eden Ebru Gündeş'le ilgili paylaşımı yeniden gündeme geldi!

17.04.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 17.04.2021-14:01) Hadise’nin Instagram Paylaşımı Gündeme Geldi!

11 yıldır evli olduğu eşi Reza Zarrab'dan boşanmak için dava açan Ebru Gündeş, Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu öne sürüldü. Zarrab'ın aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise olduğu iddiası ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Gözlerin çevrildiği Hadise'nin konuyla ilgili avukatı aracılığıyla bir açıklama yapacağı öğrenildi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYDİ

O ses Türkiye yarışmasında birlikte jüri üyeliği yapan Hadise ve Ebru Gündeş'in aralarından su sızmıyordu. O dönem zor günler geçiren ve yarışmaya veda etmek zorunda kalan Ebru Gündeş'in en büyük destekçilerinden biri ise Hadise'ydi.


‘KOCA YÜREKLİ DOSTUMSUN’

Ebru Gündeş, yarışmaya veda ettikten sonra Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Ebru canım sen benim için çok önemlisin... Örnek aldığım, dostluğunu sevdiğim, sanatına saygı duyduğum ve her zaman ne olursa olsun arayabileceğim koca yürekli sevdiğim dostumsun... Senin yerin o koltukta farklı ve hep öyle kalacaktır. Yaşadığın ne olurda olsun bizim sevgimiz, saygımız birbirimize değişmez. Seni çok seven Hadise’ notunu düşmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal