Özcan Deniz ve Feyza Aktan Davasında Şaşırtan Gelişme!

Özcan Deniz mahkemelik olduğu eski eşi Feyzan Aktan’la birlikte Senkron adında bir dizi çekti. Çift, oğulları Kuzey’in vekaleti için savaş verirken ikilinin rol aldığı dizideki şiddet sahneleri ise gözden kaçmadı.

20.04.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-11:52) Özcan Deniz ve Feyza Aktan Davasında Şaşırtan Gelişme!

Sevilen şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz, 2018 yılında nikah masasına oturduğu ve aynı yıl boşandığı Feyza Aktan’la birlikte kamera karşısına geçti. 2018 nisan ayında çocukları Kuzey’i kucağına alan çift, şu sıralar velayet için savaş veriyor.

Pandemi sürecinde aralarındaki buzları eriten çift karantinayı birlikte geçirdi. O dönemde evini film stüdyosuna çeviren Özcan Deniz, yazdığı bir senaryoyu Feyza Aktan’la birlikte çekmeye karar vermişti. O günleri ‘Bir yönetmeni eve kapatırsanız olacağı bu’ sözleriyle açıklamıştı.

Feyza Aktan, dizide eşinden şiddet gören ve 'Kuzey' adında bir oğlu olan 'Mina'yı canlandırıyor. Gerçek hayatta Özcan Deniz'in Feyza Aktan'a velayet davası açması gibi dizideki 'Sedat' karakteri de karısının oğullarını alıp, gitmesine izin vermiyor. Mina'nın, ‘Bana şiddet uyguluyorsun. Artık psikolojim kaldırmıyor. Psikolojik sorunların var. 'Git tedavi ol' diyorum ama bunu umursamıyorsun’ sözlerini duymazdan gelen Sedat, ardından eşini öldürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal