Aşk 101’in Osman’ı Selahattin Paşalı’ya Sevgilisi Lara Tümer’den Hamilelik Müjdesi Geldi!

Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ve sevgilisi Lara Tümer hakkında ortaya atılan hamilelik iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-11:23) Aşk 101’in Osman’ı Selahattin Paşalı’ya Sevgilisi Lara Tümer’den Hamilelik Müjdesi Geldi!

Ekranların sevilen oyuncusu Selahattin Paşalı, yer aldığı birçok dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Televizyon dizilerinin en sevilenleri arasında yer alan Kalp Atışı, Babil gibi dizilerin yanı sıra dijital medya platformlarında da yayınlanan dizilerde rol alan ünlü oyuncu Paşalı, Netflix’de yayınlanan son projesi Aşk 101’de canlandırdığı Osman karakteriyle hayranlarının büyük bir sempatisini kazanmıştı. Oyunculuk kariyerinde kısa sürede ününe ün katan başarılı oyuncu Paşalı, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. ünlü oyuncunun güzeller güzeli sevgilisi Lara Tümer de en az Selahattin Paşalı kadar sosyal medyada dikkatleri üzerine çekiyor. Dünyaca ünlü model Barbara Palvin’e olan benzerliği ile herkesi kendine hayran bırakan Tümer’den, önceki gün magazin gündeminde bomba etkisi yaratacak bir haberi sızdı. 

ÜNLÜ ÇİFTİN DÜĞÜNÜ KAPIDA 

Yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Lara Tümer hakkında herkesi şaşırtan bir bilgi geldi. Sosyal medyaya ve magazin gündemine damgasını vuran bu iddiaya göre 31 yaşındaki oyuncu Selahattin Paşalı, uzun yıllardır sevgili olduğu Lara Tümer’den hamilelik haberini aldı. Aldığı bu haber karşısında şaşkınlığa uğrayan ünlü oyuncunun şu sıralar sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlandığı konuşuluyor. Tüm mecraları kasıp kavuran bu iddialardan sonra ise henüz yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı ile sevgilisi Lara Tümer’den bir açıklama gelmedi. Ünlü çiftin konuya ilişkin hayranlarına yapacağı bir açıklama ise merakla bekleniyor. 

selahattin paşalı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal