Aşk 101 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Hayranları tarafından tüm gelişmelerin ışığında yeni sezon tarihi için gelecek açıklamaları büyük bir merak ile yakından takip ediyor. Peki, Aşk 101 2.sezon ne zaman çıkacak?

22.04.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-17:47) Aşk 101 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Netflix'in sevilen yapımı Aşk 101 dizisinde 1998 yılından başlayarak günümüze kadar gelen 17 yaşındaki dört gencin hikayesi dizi izleyicilerine anlatılıyor. Bu gençler okula devam edebilmek için en sevdikleri hocalarını okulda tutabilme maksadıyla büyük bir plan yaparlar.

AŞK 101 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dijital medya platformlarından birisi olan Netflix'de yayınlanan Türk yapımı seviln geniş bir hayran kitlesi olan dizi Aşk 101'in 2'nci sezon çekimleri tamamlandı. Kısa bir süre önce de dizi ekibinde patlak veren Koronavirüs vakaları sonucunda çekimlerine ara verilmişti. Sevilen dizide şimdi ise meraklı gözler yeni sezon tarihine çevrildi. 90'lı yıllarda bir arkadaş grubunun başından geçenlerinin hikayesini konu merkezine alan Aşk 101'in yeni sezon tarihine ilişkin henüz bir açıklama ise yapılmadı.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal'ın rol aldığı sevilen Netflix dizisinin, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer ve Ahmet Katıksız bulunuyor.

AŞK 101'İN 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dijital medya platformlarından olan Netflix'te yayınlanan Aşk 101'in 2. sezon fragmanı henüz yayınlanmadığı için yeni sezon tarihi de şimdilik belli değil. Dizinin başrol oyuncusu olan Selahattin Paşalı'nın (Osman), sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşım ise ikinci sezon çekimlerinin tamamlandığı ipuçlarını veriyor. 

AŞK 101 DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Aşk 101, 24 Nisan 2020'de Netflix platformunda yayınlanan gençlik ve komedi türündeki Türk internet dizisi olarak izleyicisinin karşısına çıktı. 8 bölümden oluşan dizide 1998 senesinde lise öğrencisi olan 17 yaşındaki dört genç arkadaşın hikayesi konu ediniliyor. Dört arkadaş okuldan atılmamak için çok sevdikleri öğretmenlerini basketbol koçlarına aşık etmeye çabalıyor. Bu esnada ise ta kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar.

AŞK 101 OYUNCU KADROSU

Eda / Alina Boz

Burcu / Pınar Deniz

Kerem / Kubilay Aka

Kemal / Kaan Urgancıoğlu

Sinan / Mert Yazıcıoğlu

Osman / Selahattin Paşalı

Işık / İpek Filiz Yazıcı

Necdet / Müfit Kayacan

Eda’nın büyük hali / Bade İşçil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal