Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Konser Öncesi Yardım Çağrısında Bulundu: Lütfen Bize Sahip Çıkın!

Son zamanlarda başına gelen taciz olayıyla sarsılan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, konser öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31.01.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-10:36)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda özel hayatıyla gündeme gelen başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yaşadığı aşklarla son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Tilki, en son saplantılı hayranı tarafından yaşadığı korkunç olaydan sonra yaşadıklarını yeniden dile getirdi. Konser sırasında annesinden gelen kötü haberle sarsılan ünlü şarkıcı, şikayetçi olduğu kişinin tutuklanmadığını dile getirerek; ‘’ Evime giren kişi sadece uzaklaştırma cezası aldı. Elini, kolunu sallayarak geziyor şimdi ve hem benim hem de ailemin can güvenliği yok. Ben ve tüm kadınlar tehdit altındayız’’ ifadelerini kullandı.

ŞARKICI İSYAN ETTİ

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Aleyna Tilki konser için sahnede hayranlarıyla buluşurken, annesinden korkutan bir haber aldı. Başarılı şarkıcının saplantılı hayranı evinin çitlerinden atlayarak kapısının önüne kadar gelmiş ve saatlerce genç şarkıcıyı evinin kapısının önünde beklemişti. Aldığı bu haber karşısında neye uğradığını şaşıran şarkıcı soluğu karakolda alarak, kendisini evinin önünde bekleyen saplantılı hayranından şikayetçi olmuştu. Fakat yalnızca hakkında uzaklaştırma kararı alınan kişi hakkında konuşan Tilki; ‘’ Evime giren kişi sadece uzaklaştırma cezası aldı. Elini, kolunu sallayarak geziyor şimdi ve hem benim hem de ailemin can güvenliği yok. Ben ve tüm kadınlar tehdit altındayız. Kadınların taciz edilmesi sanki çok normal şu anda" diyen şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti; "O kadar çok taciz ve kadın cinayeti haberi görüyoruz ki... Artık biri çıksın, 'Kadınlara bir şey yapılamayacak. Çok sıkı yaptırımlar olacak' desin. Başıma bu olay geldiğinde kendimi sahipsiz hissettim. Lütfen bize, kadınlara sahip çıkın’’ diyerek sitemini dile getirdi. 

aleyna tilki

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal