Buse Varol dizide mi oynayacak? Buse Varol Acun'un Exxen'i için teklif aldı

Buse Varol dizide rol mü alıyor? Buse Varol dizide oynayacak mı? Buse Varol kim? Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi olan Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen' den teklif aldı.

20.03.2022-21:52 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-21:53) Buse Varol dizide mi oynayacak? Buse Varol Acun'un Exxen'i için teklif aldı

Son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündemden düşmeyen Alişan ve Buse Varol çifti şimdide yeni haberle gündem oldu. Önce ayrılacaklarını duyuran çift, ayrılık haberlerini arkada bırakıp aralarını düzeltmeyi başardı. Acun Medya tarafından Exxen de başalayacak yeni dizi de rol alması için teklif alan Buse Varol dizide oynamayı kabul etti mi? Exxen de hangi dizide rol alması istendi? İşte tüm merak edilenler.

Buse Varol kimdir?

25 Mart 1990 taarihli Manisa doğumlu Buse Varol, model ve oyuncudur. 2012 Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katılmış ve yarışmanın ardından bir süre modellik yapmıştır. Modelliğin sonrasında oyunculuk yapmaya karar veren Varol pek çok farklı dizilerde rol almıştır. Dostlar Mahallesi dizinde rol alan ve aynı dizide rol arkadaşı Alişan ile 2018 yılında evlenmişlerdir. 

Buse Varol Exxen' de yeni dizide rol alacak mı?

Acun ile yakın dost oldukları bilinen Buse Varol ve Alişan çifti, Exxen de Nisan ayında başlaması beklenen ''Annenin Sırrıdır Çocuk '' adlı dizide rol alacağına dair konuşmalar dönmeye başladı. Henüz dizide hangi rol alacağını açıklamayan Varol iddalara göre Acun Medya'dan bölüm başına 18.000 TL alacağı da duyuldu. Buse Varol un ne zaman konu ile ilgili açıklama yapacağı bilinmezken hayranları Varol'u tekrardan ekranlarda görmek için sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Buse Varol dizi teklifi mi aldı

 Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosu

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker, ve Selin Yeninci dizinin başrollerinde yer alıyor. Dizide ayrıca Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal