Amazon Prime Video Deep Water film konusu ve oyuncuları

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Adrian Lyne 'nin yeni yapımı erotik ve gerilim türlerini iç içe geçirdiği Deep Water ( Derin Sular ) filminin yeni fragmanı ve filme ait özel görüntüleri ortaya çıktı. Henüz yayınlanmamasına rağmen fragmanı bile oldukça geniş kitlelere ulaşan filmin konusu ve oyuncuları da merak edilmektedir. Bu haberimizde sizler ile Deep Water filmine dair merak edilenleri paylaştık.

20.03.2022-20:37 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-20:37) Amazon Prime Video Deep Water film konusu ve oyuncuları

Dünyaca ünlü İngiliz Yönetmen Andrian Lyne 'nin başrollerinde Ben Affleck ile Ana de Armas 'ın birlikte yer aldıkları yeni erotik ve gerilim türlerini bir  arada barındıran Deep Water ( Derin Sular ) filminin yeni fragmanı ile özel görüntüleri paylaşıldı. 

Senaryosunu Zack Helm ile Sam Levinson 'ın beraber kaleme aldıkları Derin Sular filmi, Patricia Highsmith 'in aynı ismi taşıyan romanından uyarlanmıştır. Filmin hikayesi, evlilikleri hem güvensizlik hem de kıskançlık sebeplerinden dolayı çözülmeye başlayan New Orleans 'ta oldukça varlıklı ve zengin bir çift olan Vic ile Melinda Van Allen 'ı takip etmektedir. 


Deep Waters filmi, 18 Mart 2022 Cuma günü İngiltere ve dünya genelinde ( Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Rusya ile Orta Doğu hariç ) Prime Video platformu üzerinden yayınlanacak.

Patricia Highsmith 'in aynı isimli romanından uyarlama olan filmde başrol olarak yer alan yakışıklı oyuncu Ben Affleck ile güzeller güzeli oyuncu Ana de Armas, evlilikleri hem kıskançlık, hem birbirlerine olan kızgınlık ve güvensizlik duygularının ağırlığı altında çökmeye başlayan New Orleans 'lı ve oldukça da varlıklı olan bir çift Vic ile Melinda Van Allen 'ı canlandırmaktadırlar. Çiftin birbirlerine karşı karşılıklı olarak alayları ve akıl oyunları artmaya başladıkça, Melinda 'nın evlilik dışı yapmış olduğu ilişkilerinin kaybolması bildirildiğinden dolayı işler hızlı bir şekilde ölümcül olabilecek derecede kedi ve fare oyununa dönüşmektedir.

Ben Affleck ile Ana de Armas 'ın oldukça neşeli ve karmakarışık biçimde sergiledikleri performansları ve türünün en ödül sahibi olan film yapımcılarından bir tanesi tarafından yönetilen Deep Waters filmi, yüksek profile sahip erotik gerilim filminin geri dönüşümüne işaret etmektedir ve en başından itibaren de izleyicinin dikkatini çekerek hiç bırakmamaktadır. Bu film ile birlikte aslında bir insanın duygularına esir olduğunda ne kadar ileri gidebileceğini ve neler yapabileceğini de görme şansını yakalıyorsunuz.


Deep Water filminin konusu nedir?

Deep Water yani Derin Sular filmi, Victor van Alle ( Ben Affleck ) ile Melinda ( De Armas ) çiftinin evlilik hayatlarındaki yaşamış oldukları garip ilişkiyi konu edinmektedir. Film başarılı ve dünyaca ünlü yönetmen Adrian Lyne ( Fatfal Cazibe ) tarafından yönetilen bir gerilim türü filmidir. Filmde baş kahramanlarımız olan bu çift, aslında sevgi yoksunu bir ilişki içinde olduklarının farkındadırlar ve aralarında bir uzlaşmaya varırlar. Boşanmanın kişiye vermiş olduğu utançtan kaçmak için Vic, Melinda 'nın hem evden hem de cepheden ayrılmadığı süre boyunca onun herhangi bir sayıdaki sevgilisine de izin vermeyi kabul etmektedir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal