Müge Anlı’da şok cinayet itirafı: Şaban Ataş’ın cesedi Muğla’da bulundu

Müge Anlı programında günün konusu olan Şaban Ataş olayıyla ilgili şok bir itiraf yapıldı. Emin Karabulut, Ataş’ı Burhanettin Öztürk’ün öldürdüğünü dile getirdi.

14.05.2024-17:30 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-17:46) Müge Anlı’da şok cinayet itirafı: Şaban Ataş’ın cesedi Muğla’da bulundu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta kaybolan Şaban Ataş'ın (52) cansız bedeni, üzeri taşlarla örtülü bir şekilde bulundu. 22 Mart tarihinde Seydikemer ilçesinde kaybolan Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Bu durum, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geniş yankı uyandırdı ve programda Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları da programa katıldı. 

Şaban Ataş’ın cesedi Muğla’da bulundu

İddialara göre, programın ardından Müge Anlı'nın özel olarak görüştüğü Emine Karabulut, cinayeti itiraf ederek cesedin yerini bildirdi. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne durum bildirilmesinin hemen ardından ekipler olay yerine intikal etti ve Sarıyer mevkiinde taşlarla örtülü bir ceset bulundu. Yapılan incelemede cesedin Şaban Ataş’a ait olduğu belirlendi.

Müge Anlı’da şok cinayet itirafı: Şaban Ataş’ın cesedi Muğla’da bulundu

Boşanmış olmalarına rağmen aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut'un, "Kahvaltı esnasında Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında bir tartışma çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğarak öldürdü ve daha sonra cesedi götürdü" şeklinde ifade verdiği iddia edildi. İtirafın ardından 3 kişi gözaltına alındı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal