İtalyanlar Mauro Icardi’nin peşini bırakmıyor: Serie A’nın yeni ekibi Como, Arjantinliye talip oldu

Galatasaray’ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi, İtalyan takımlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Serie A’nın yeni ekiplerinden Como, 31 yaşındaki santraforun transferi için harekete geçti.

14.05.2024-17:22 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-17:22) İtalyanlar Mauro Icardi’nin peşini bırakmıyor: Serie A’nın yeni ekibi Como, Arjantinliye talip oldu

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin, gelecek sezon Serie A'da mücadele edecek Como'nun transfer listesine alındığı iddia ediliyor. La Provincia gazetesinde yer alan habere göre, 21 yıl aradan sonra Serie A'ya yükselen Como, önümüzdeki sezon güçlü bir kadroyla sahaya çıkmayı hedefliyor. İtalyan ekibinin hücum hattı için düşündüğü isimler arasında Galatasaray'da gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi de bulunuyor. 

İtalyanlar Mauro Icardi’nin peşini bırakmıyor

Haberde ayrıca Arjantinli futbolcunun Como Gölü kıyısında aktif yatırımları olduğuna dikkat çekilirken, Como'nun diğer hücum oyuncularının Leicester City'den Jamie Vardy ve Inter'de bonservisi bulunan ve bu sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren Joaquin Correa olduğu belirtiliyor.

İtalyanlar Mauro Icardi’nin peşini bırakmıyor: Serie A’nın yeni ekibi Como, Arjantinliye talip oldu

Ancak Galatasaray'da mutlu olduğu bilinen Mauro Icardi'nin, teklifin resmiyet kazanması durumunda Como'ya olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Arjantinli futbolcunun, bir kez daha lig şampiyonluğu yaşayarak Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediği ifade ediliyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan 31 yaşındaki golcü, 30 gol atıp 12 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. Icardi'nin sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal