Şarkıcı Kurtuluş Kuş kimdir? Hayranına otel adında tecavüz iddiası ile gündem oldu!

Genç şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında ortaya atılan iddia magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Genç popçunun bir hayranına tecavüz ettiği yönünde ortaya çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Olay sonrası şarkıcı Kurtuluş Kuş kimdir? Kuruluş Kuş genç hayranına otel odasında tecavüz mü etti? Gibi soruların cevapları araştırılmaya başlandı.

01.04.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-16:27) Şarkıcı Kurtuluş Kuş kimdir? Hayranına otel adında tecavüz iddiası ile gündem oldu!

Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında ortaya atılan tecavüz iddiası gündeme bomba gibi düştü. 25 yaşındaki şarkıcının genç bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği yönündeki iddiaları duyanlar, şarkıcı Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş hayranına tecavüz mü etti? Gibi pek çok soruyu araştırmaya başladı.

Nabız, El insaf, Rüya Gibi isimli şarkılarıyla tanınan 25 yaşındaki popçu Kurtuluş Kuş, şarkıları dışında hayranına tecavüz ettiği iddialarıyla gündem oldu. Genç popçunun konser için gittiği bir şehirde karşılaştığı genç hayranına tecavüz ettiği iddia edildi. Kuş’un, konser için gittiği Aydın’a kendisine tecavüz ettiğini iddia eden 21 yaşındaki B.Ö., şarkıcının hayatını kararttığını ve adalet önünde hesap vereceğini söyledi.

Skandal bir iddiayla gündeme gelen şarkıcı Kurtuluş Kuş’un, otel odasında genç bir hayranına tecavüz ettiği yönündeki iddialar yargıya taşındı. İzmirli 21 yaşındaki B.Ö., konser için Aydın’a giden Kurtuluş Kuş’un kendisine bir otel odasında tecavüz ettiğini söyledi. Şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunan genç kızın kendisine zarar vermemesi için ailesinin sürekli yanında durduğu ve genç kızın psikolojisinin bozulduğu belirtildi.  Olay sonrası psikolojik tedavi görmeye başladığı öğrenilen genç kız, Kuş’un hayatını mahvettiğini ve adalet önünde bunun için hesap vereceğini belirtti.

Kurtuluş Kuş

YeniAsır'dan Fatih Şendil'in yaptığı habere göre; Kurtuluş Kuş’un hayranı olan genç kız, sosyal medya üzerinden şarkıcı ile iletişime geçti. Şarkıcı Kuş’un kendisini davet etmesi üzerine Aydın’a konsere gittiğini söyleyen genç kız orada alkol aldığını ve alkollü olmasından faydalanan Kurtuluş Kuş’un kendisine otel odasında tecavüz ettiğini ifade etti. Genç kız, tecavüz iddiasıyla polise giderek şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında şikayette bulundu.

Kurtuluş Kuş kimdir?

Olay sonrası gündeme gelen şarkıcı Kurtuluş Kuş araştırılmaya başlandı. Genç kızın şikayetinin ardından şarkıcı Kurtuluş Kuş’un ifadesi alınmak üzere arandığı belirlendi. Genç kız, şarkıcının kendisine sarıldığını ve o sırada bakire olduğunu söyleyerek Kuş’a engel olmaya çalıştığını söyledi. Ancak şarkıcının kendisini dinlemediğini, yalvarmasına rağmen ellerini tutarak kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Tecavüz olayı sonrası genç kızın ağladığını, buna karşılık şarkıcının kendisine “Belki evleniriz, ağlama.” Diyerek odadan gönderdiğini belirtti. Genç kız, babasının başının derde girmemesi için olayı kimseye anlatmak istemediği ama ailesinin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine her şeyi onlara anlattığını söyledi.

Avukatı açıklama yaptı!

Tecavüz iddiasında bulunan genç kızın avukatı Fatih Seyfikli, açıklamalarda bulundu. Avukat Seyfikli, olaya dair her türlü rapora sahip olduklarını ve kendisine şarkıcı diyen Kurtuluş Kuş’un adalet önünde hesap vermesi için asla peşini bırakmayacaklarını söyledi. Şarkıcı Kurtuluş Kuş’un, genç bir kızın hayallerini çaldığı için yaptıklarının bedelini ödeyeceğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal