Ünlü Şarkıcı Lara Hastaneye Kaldırıldı!

Sahnelerin sevilen ismi ünlü sanatçı Lara, Covid-19 virüsü nedeniyle Antalya'da özel bir hastanede gözetim altına alındığı bildirildi. Koronavirüsün Lara'nın ciğerlerine inmesi nedeniyle hastanede tedavi altında tutuluyor.

26.07.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 26.07.2021-14:59) Ünlü Şarkıcı Lara Hastaneye Kaldırıldı!

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ünlü sanatçı Lara, son olarak üzücü bir haberle gündeme geldi. Alanya'nın yakından tanıdığı şarkıcı İzzet Keskin'in kardeşi olan ünlü şarkıcı Lara ve yeğeni Yiğit'in Covid 19 testlerinin pozitif çıkması sonucu Antalya'daki Özel hastanede gözetim altında tutulduğu öğrenildi.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA 

Bayram tatili için gittiği Antalya'da koronavirüse yakalanan şarkıcı Lara'nın hastanede tedavi altında olduğu bildirildi. Lara'nın ciğerlerine inmesi nedeniyle hastanede tedavi altında tutulduğunu bildiren İzzet Keskin, 'Lütfen sosyal mesafeye hijyene dikkat edelim ve herkes aşısını yaptırsin. Lütfen tüm hastalara dua edelim' dedi.


'SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ'

Öte yandan 2000'li yıllarda 'Allah Versin', 'Adam Gibi Adam' ve 'Katmer' gibi şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan Lara, geçtiğimiz ay estetik operasyon için ameliyat masasına yatmıştı. Pek çok ünlü dudaklarının daha dolgun gözükmesi için çaba harcarken, Lara aksine dudaklarını küçülttürmüştü. Bir dönemin ünlü şarkıcısı, ameliyat sonrasında, 'Sonunda dudaklarım küçüldü. Operasyondan dolayı çok fazla konuşamıyorum' açıklamasını yapmıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal