Bengü'den Hamilelik Pozu: 'Hoş Geldin'

İkinci çocuk heyecanını yaşayan Bengü'den sürpriz paylaşım geldi. Hamileliğinde altıncı aya giren şarkıcı Bengü, havuz başında çekildiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

26.07.2021-13:44 - (Son Güncelleme: 26.07.2021-13:44)

2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan şarkıcı Bengü, bir yıl sonra da kızı Zeynep'i kucağına almıştı. Şu sıralar ikinci bebeğini bekleyen ünlü şarkıcıdan yeni fotoğraflar geldi.

İKİNCİ ÇOCUK YOLDA

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Bengü'den yeni paylaşımlar geldi. İkinci çocuk heyecanını yaşayan 42 yaşındaki Bengü, havuz başında objektif karşısına geçti. Hamileliğinde 6. aya giren şarkıcı, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

'HOŞ GELDİN'

Bengü, gönderisine, 'İkinci mi?' derken, 'Ne güzel sürpriz!' derken ve 'Oğlumuz oluyor.' derken, hoş geldin 25. hafta...' notunu düştü. Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.


'KARNIM BÜYÜMESE HAMİLE OLDUĞUMU HİSSETMEM'

Geçtiğimiz haftalarda gazetecilerin objektiflerine yansıyan Bengü, hamileliğinin nasıl ilerlediğini soran muhabirlere, 'İkinci çocukta bu kadar rahat olacağını düşünmüyordum. Karnım büyümese hamile olduğumu hissetmem.' açıklamasını yapmıştı.


'DOKTORUM İZİN VERDİ'

Hamile olduğu için konuyla ilgili detaylı araştırma yaparak aşı olduğunu belirten şarkıcı, '3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip, aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronavirüse yakalanırsan daha riskli buluyorum.' diye konuşmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal