Ünlü Şarkıcı Bengü İkinci Kez Anne Oldu

Pop müziğin sevilen isimlerinden Bengü, ikinci kez anne oldu. Oğlunu kucağına alan Bengü’nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

05.05.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-09:33)

Pop müziğin sevilen isimlerinden Bengü, ikinci kez anne oldu. Oğlunu kucağına alan Bengü’nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Pop müziğin sevilen ismi Bengü, kızı Zeynep’i dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra ikinci çocuğuna hamile kaldı. Koronavirüs sürecinde hamilelik geçiren Bengü, oğlu Selim’i kucağına aldı.

ÜNLÜ ŞARKICI BENGÜ İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

Geçtiğimiz yıllarda görkemli bir düğünle Selim Selimoğlu ile evlenen Bengü, 2019 yılında kızı Zeynep’i kucağına almıştı. Kendisine benzerliği ile ilgi o dağı olan küçük Zeynep’in birinci yaş günü sonrası, Bengü ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Koronavirüs sürecinde hamilelik geçiren güze şarkıcı, oğlu Selim’i sağ salim kucağına aldı. 

Bengü anne oldu

ÜNLÜ POPÇUNUN VE BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Mutlu bir evlilik sürdüren ve örnek çiftler arasında gösterilen Bengü, bugün doğum yaptı. Başarılı şarkıcı oğluna Selim adını verdi. Küçük Selim, 3 kilo 760 gram ağırlığında ve 53 santimetre boyunda doğdu. Edinilen son bilgilere göre küçük Selim ve ünlü popçu Bengü’nün sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

BENGÜ BEBEĞİ İLE İLK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Pandemi sürecinde hamilelik geçiren ünlü şarkıcı, oğlu Selim ile ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına, ‘Oğlum, ailemize hoş geldin’ notunu ekledi. 

Bengü'nün ikinci çocuğu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal