Trump Covid-19 Sebebiyle Kredi Öteleme İçin Bankaya Başvurdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın emlak firmaları, coronavirüs salgınından negatif etkilendiklerini ifade ederek kredi borçlarını ertelemek için bankalara müracaat etti.

18.06.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-11:37) Trump Covid-19 Sebebiyle Kredi Öteleme İçin Bankaya Başvurdu
Coronavirüsün ekonomiye negatif yansımasıyla milyonlarca vatandaş ve işletme, yeni kredi almak veya mevcut kredilerini ertelemek için bankalara müracat ediyor.

Bu adlardan biriside dünyanın en büyük ekonomisi olan ABD'nin başkanıTrump’ın Trump Organization oldu.

Trump'ın emlak firması, ABD'nin Manhattan kentindeki ticaret merkezi için kullandığı kredide destek olmaları için bankalara başvurdu.

41 MİLYON DOLARLIK PLAZA

Bloomberg'da yer alan habere göre, Trump'ın gayrimenkul kaynaklarının küçük bir kısmı olan Manhattan'daki Trump Plaza için bankaya müracatının gerekçesinde corona pandemisinin negatif mali etkisinin öne sürüldüğü belirtildi.

Başvurunun sonucunda banka ile Trump'ın firması arasında bir anlaşmanın olup olmadığı hususunda ayrıntılara ulaşılamadı.

Trump’ın firması, konu olan plaza için 2015 senesinde Ladder Capital adlı bir ticari ipotek firmasından 15 milyon dolarlık refinansman kredisi almıştı ve o zamanda plazanın ederi 41 milyon dolar olarak belirlenmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal