Trabzonspor Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? BJK TS maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor-Beşiktaş maçını stadyumda izlemek isteyen taraftarlar bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki Trabzonspor-Beşiktaş maçı biletleri kaç TL, ne zaman satışa çıkacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

21.03.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:58) Trabzonspor Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? BJK TS maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşılaşacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı 3 Nisan Pazar günü saat 20:30'da oynanacak. Heyecanla beklenen büyük derbiyi stadyumdan izlemek isteyen taraftarlar bilet fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak TS-BJK derbisinin biletleri yarın satışa sunulacaktır. 

TS-BJK maçı bilet fiyatları kaç TL

TS-BJK maçı bilet fiyatları kaç TL?

Trabzonspor'un evinde Beşiktaş'ı ağırlayacağı derbi maçını stadyumda izlemek isteyen taraftarlar bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Bilet fiyatları bulunduğu bölgeye göre farklılık göstermektedir. Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin yarın satışa sunulacak olan bilet fiyatları şu şekildedir:

VIP Platinum: 3.250 TL

VIP gold: 2.500 TL

VIP Silver: 1.750 TL

Batı: 750 TL

Doğu: 650 TL

Fırtına: 450 TL

Kale Arkası: 350 TL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal