Bahar dizisi 13. bölüm fragmanı: Bahar yeni bölümde neler olacak?

Bahar dizisinin 13. bölümü bu akşam Show TV’de yayınlanacak. Sahneleriyle sosyal medyada sıkça konuşulan dizinin yeni bölümünde neler olacağı sorusunun yanıtı haberimizde…

21.05.2024-16:31 - (Son Güncelleme: 21.05.2024-16:31) Bahar dizisi 13. bölüm fragmanı: Bahar yeni bölümde neler olacak?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerinde yer aldığı Bahar dizisinin yeni bölümü hakkındaki sorgulamalar sürüyor. Zekice ve özgünce hazırlanan senaryosu, daha önce pek çok yapımda kendisini kanıtlamış olan oyuncu kadrosuyla sezonun dikkat çeken yapımları arasında yer alan Bahar dizisinin yeni bölümünün özeti Bahar dizisi 13. bölüm fragmanıyla beraber şekillendi.

Bahar yeni bölümde neler olacak?

Bahar, Timur'dan ayrılmak için kesin bir karar almıştır, ancak bu süreç düşündüğünden daha zorlu geçecektir. Nevra'nın yaşadığı beklenmedik bir olay, Bahar ve Timur'u yeniden bir araya gelmeye mecbur bırakır.

Bahar dizisi 13. bölüm fragmanı: Bahar yeni bölümde neler olacak?

Öte yandan, Umay ve Aziz Uras, hayatlarındaki dengelerin bozulmasıyla mücadele ederler. Aziz Uras, Zeynep'le ilgili yanlış bir karar alır ve bu durum, Yavuzoğlu Ailesi'ni bir arada tutmak için yeni bir sınav haline gelir. Timur, Selim'le uğraşırken aynı zamanda Aziz Uras'ı korumak zorunda kalır. Bahar ise hayatını değiştirecek önemli bir kararın eşiğindedir.

Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman?

Bahar dizisinin yeni bölümü 21 Mayıs 2024 Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal