Kızıl Goncalar bu akşam sezon finalini yapıyor: Kızıl Goncalar yeni bölümde (20.bölüm) neler olacak?

Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi bu akşam sezon finaliyle izleyenlerin karşısında olacak. Dizi severler ise sezon finalinde neler olacağı sorusunu araştırıyor. Peki Kızıl Goncalar yeni bölümde (20.bölüm) neler olacak? İşte detaylar…

20.05.2024-17:45 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-17:45) Kızıl Goncalar bu akşam sezon finalini yapıyor: Kızıl Goncalar yeni bölümde (20.bölüm) neler olacak?

Özgü Namal, Özcan Deniz ve daha nice önemli isimden oluşan oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali bu akşam yapılacak. Dizi severler sezon finali yani 20. bölümde neler olacağı sorusunu arama motorlarından sorguluyor. Peki Kızıl Goncalar yeni bölümde (20.bölüm) neler olacak?

Kızıl Goncalar yeni bölümde (20.bölüm) neler olacak?

Cüneyd’in babası Vahit’in ansızın dönüşü, herkesi şaşırtmıştı. Özellikle posta oturmak üzere olan Cüneyd, bu karşılaşma karşısında derinden sarsılmıştı. Diğer yandan duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in iddialarını doğrulamak için kesin kanıtlar aramaya başladı. 

Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkan, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’e şüpheyle yaklaşıyordu. Sadi ise Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanırken, abisi Vahit’in Cüneyd’in en zor zamanlarında bile yanında olup ona destek vermesiyle etkilenmişti. 

Kızıl Goncalar bu akşam sezon finalini yapıyor: Kızıl Goncalar yeni bölümde (20.bölüm) neler olacak?

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızlarını okutmak için verdikleri çaba, Cüneyd’in durumunu iyice anlamalarına neden olmuştu, ancak Cüneyd’in bu niyeti hem Faniler arasında hem de diğer tarikatlar arasında infiale sebep olmuştu. Naim, her şeyini kaybetmiş ve sürülmüş bir haldeyken, Nadire’den hayata yeniden tutunacak bir haber alır. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecek gibi görünüyordu. 

Meryem ve Zeynep, amacına ulaşmak üzereyken, Mira da nihai gerçeğe yaklaşmaktaydı. Ancak Beste’nin Levent’e rağmen aldığı son karar, Mira’nın hedefinden saptırılmasını sağlasa da, Meryem hayatının en büyük sırrına çok yaklaşmıştı. Bu sır, ortaya çıkacak tek sır da olmayacaktı. Cüneyd ise annesi, kendisi ve babasıyla ilgili gerçeği nihayet öğrenmiş olsa da artık iş işten geçmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal