Az önce nerede deprem oldu? Bugün ne zaman ve kaç şiddetinde deprem meydana geldi? (20 Mayıs 2024)

Her gün deprem haberlerini takip eden vatandaşlar AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin güncel verileri hakkında da bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Yapılan son dakika duyurusuna göre Elazığ’da korkutan bir deprem meydana geldi. Peki Az önce nerede deprem oldu? Bugün ne zaman ve kaç şiddetinde deprem meydana geldi? İşte detaylar…

20.05.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-17:19) Az önce nerede deprem oldu? Bugün ne zaman ve kaç şiddetinde deprem meydana geldi? (20 Mayıs 2024)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi’nin güncel verilerini takip eden vatandaşlar, bulundukları yerdeki depremlerin yerini, zamanını ve şiddetini öğrenmek için arama motorlarından yoğun bir araştırma süreci yürütüyor. Peki Az önce nerede deprem oldu? Bugün ne zaman ve kaç şiddetinde deprem meydana geldi?

Az önce nerede deprem oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 15.28'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, yerin 4,55 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Az önce nerede deprem oldu? Bugün ne zaman ve kaç şiddetinde deprem meydana geldi? (20 Mayıs 2024)

Güncel depremler ve detayları için AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal