Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda kişi yaralandı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı. Kazada 3’ü ağır olmak üzere 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

21.05.2024-09:11 - (Son Güncelleme: 21.05.2024-17:26) Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda kişi yaralandı

Sabah saatlerinde Afyonkarahisar-Antalya kara yolunun Başağaç köyü civarında meydana gelen kazada, Okan Öztürk yönetimindeki 35 BEU 676 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsü henüz belirlenemeyen sulama borusu yüklü 03 RH 257 plakalı kamyonetle çarpıştı. 

Yolcu otobüsü ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

DHA’da yer alan habere göre; kazada, ilk belirlemelere göre 3'ü ağır olmak üzere toplam 17 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye, Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçlarda sıkışan yaralılar çıkarıldıktan sonra sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. 

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda kişi yaralandı

Yaralılar, Sandıklı Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal