Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF'nin yayın ihalesi konusunda nasıl bir izleyeceğini bilmediklerini açıkladı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün gerçekleştirilen toplantısının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu, yayın ihalesi hakkında TFF'nin izleyeceği yol hakkında bilgileri olmadığını açıkladı.

21.03.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-16:45) Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF'nin yayın ihalesi konusunda nasıl bir izleyeceğini bilmediklerini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de ve TFF 1. Lig'de milyonlarca futbolseverin merak içerisinde beklediği yayın ihalesi ile ilgili olarak belirsizlik halen devam ediyor.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından merak içerisinde beklenen yayın ihalesi konusu ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla büyük şaşkınlık yarattı. Başkan Ağaoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'TFF'nin nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyoruz'

TRT, geçen hafta ihaleden çekildiğini söyledikten sonra bizim de önümüze farklı bir fotoğraf geldi. Neden çekildiği konusunda, TFF’nin de bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği konusunda bir bilgimiz yok. 28 Mart tarihinde TFF’de bir toplantı yapılacak.

Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği

'Fikir ayrılığına tanık olmadım'

Kulüpler Birliği içerisinde fikir ayrılığına tanık olmadım. Anadolu kulüplerinin gelir kalemlerinin %80’i yayın. İhaleden en fazla geliri elde etmek istiyoruz. Bunu kim söylediyse, nereden duyduysanız, gerçekle örtüşmeyen bir ifade. Tavrımız belli; fazla para.

Süper Lig şampiyonluğu hakkında....

Trabzonspor olarak, sürdürülebilir başarıdan yanayız. Allah nasip eder ve bu sezonu şampiyon olarak tamamlarsak, bizim için birçok şeyin başladığı noktada olacağız. Geldiğimiz bir nokta yok aslında… Matematiksel olarak yarış bitmeden, bitti demek mümkün değil. Spor tarihi, bu tip sürprizlerle doludur. Maç maç gidiyoruz. Henüz yolun sonuna gelmedik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal